Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Darth Vader!
News

Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Darth Vader!

Την Τετάρτη έγινε και επίσημο ότι ο Darth Vader θα επιστρέψει στο σύμπαν του Star Wars αφού θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Rogue One.

Τώρα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες που δημοσιεύει το Entertainment Weekly. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό ο James Earl Jones επιστρέφει και θα δώσει τη θρυλική φωνή του στον χαρακτήρα, ενώ το κοστούμι θα φορέσουν διαφορετικοί ηθοποιοί.

Ο James Earl Jones είναι πλέον 85 ετών και η τελευταία φορά που έκανε την φωνή του Darth Vader ήταν στο animation  Star Wars: Rebels.

Πόσο Darth Vader θα περιλαμβάνει όμως το Rogue One; Σύμφωνα με την πρόεδρο της LucasFilms, Kathleen Kennedy η παρουσία του θα είναι μικρή. Και αυτό γιατί όλοι θέλουν να είναι προσεκτικοί με τη χρησιμοποίηση του. «Σε μία στιγμή-κλειδί για την πλοκή όμως θα είναι καταλυτικός» λέει χαρακτηριστικά.

Τα γεγονότα του Rogue One μας φέρνουν 19 χρόνια μετά το Revenge of The Sith και λίγο πριν την πρώτη ταινία της ορίτζιναλ τριλογίας, έτσι ο Darth Vader δεν έχει εξελιχθεί ακόμα σε κεντρικό παίκτη της ιστορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ