Το AMC απειλεί με μηνύσεις τους σποϊλεράδες του Walking Dead
News

Το AMC απειλεί με μηνύσεις τους σποϊλεράδες του Walking Dead

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή για να μην τα μπλέκουμε. Στην περίπτωση στην οποία θα αναφερθούμε, τα σπόιλερ δεν αφορούν αποκάλυψη πληροφοριών για επεισόδιο που έχει ήδη προβληθεί, αλλά για διαρροή κεντρικών στοιχείων της πλοκής ΠΡΙΝ την προβολή.

Πάμε τώρα να δούμε τι έχει συμβεί. Το Spoiling Dead Fans είναι ένα site που κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του. Spoiler για το Walking Dead. Συνήθως λαμβάνει τις πληροφορίες του από  ανθρώπους που δουλεύουν στα συνεργεία παραγωγής της σειράς, κομπάρσους και άλλο τέτοιο προσωπικό και έχει κάνει πάρα πολλές διαρροές για την εξέλιξη της σειράς.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που το διαχειρίζονται, τον τελευταίο καιρό έχουν δεχθεί πάρα πολλές ενοχλήσεις από το AMC που τους απειλεί με νομικές κυρώσεις σε περίπτωση που προβούν σε αποκαλύψεις για το ποιος θα είναι το θύμα του Negan στην πρεμιέρα της έβδομης σεζόν, αφού θα θεωρηθεί ως κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Λένε από το Spoiling Dead ότι η δουλειά τους είναι μη κερδοσκοπική και έχουν οικογένειες να σκεφτούν έτσι θα συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του καναλιού.

Έχει αρχίσει μία κουβέντα λοιπόν για το αν είχε δικαίωμα το κανάλι να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Φυσικά και είχε είναι απάντηση που κάθε λογικός άνθρωπος θα έδινε αφού το spoiling dead είναι το site που δημοσίευσε σκηνή προς σκηνή, ατάκα προς ατάκα το φινάλε του έκτους κύκλου της σειράς δύο ολόκληρες εβδομάδες πριν την προβολή του!

Φυσικά αυτή η διαρροή έκανε τον γύρο του internet και επειδή από τη φύση μας είμαστε πολύ περίεργοι πάρα πολλοί από εμάς πέσαμε στην παγίδα.

Όπως ήταν λογικό το να ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει χαλάει τη εμπειρία της παρακολούθησης,  έτσι το AMC παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει το προϊόν του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ