Το νέο άλμπουμ των Tool ετοιμάζεται με αργά βήματα σύμφωνα με τον Maynard
Music

Το νέο άλμπουμ των Tool ετοιμάζεται με αργά βήματα σύμφωνα με τον Maynard

Με μία νέα δημοσίευση στην επίσημη σελίδα των Tool, ο Maynard James Keenan, μας ενημέρωσε ότι η διαδικασία για το νέο άλμπουμ προχωράει (έστω και με αργά βήματα) αλλά τίποτα δεν έχει περάσει ακόμα στο στάδιο των ηχογραφήσεων.

«Κάνω συχνά ταξίδια στο Λος Άντζελες για να τσεκάρω την εξέλιξη των συνθέσεων του νέου άλμπουμ. Τα πράγματα προχωράνε συμπαθητικά. Με αργά βήματα, αλλά σίγουρα προχωράνε. Τίποτα δεν έχει ηχογραφηθεί ακόμα αλλά τα υπόλοιπα παιδιά είναι αισιόδοξα ότι θα είμαστε σε θέση σύντομα να μπω και εγώ στη διαδικασία για να γράψω μελωδίες και περιεχόμενο.

Είμαι ανυπόμονος να τελειώσω αυτό το άλμπουμ όσο και ο υπόλοιπος κόσμος.  Αλλά όπως δείχνει η ιστορία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να μην βιαστείς. Η υπομονή είναι χρυσός σε αυτό το ορυχείο ήχου. Στο μεταξύ , όπως πάντα, συμβαίνουν και άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην δημιουργείς με κάθε ανάσα που παίρνεις».

Με βάση την τελευταία ατάκα του Maynard, ποντάρουμε τα λεφτά μας ότι πριν το άλμπουμ των Tool θα έχουμε πρώτα άλμπουμ από κάποιο από τα project του, πιθανότατα τους Puscifer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ