Έχουμε νέα για το άλμπουμ των Tool
News

Έχουμε νέα για το άλμπουμ των Tool

Μην ενθουσιάζεστε όμως και πολύ γιατί δεν έχουμε τίποτα χειροπιαστό. Με status update στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook οι Tool μας είπαν το εξής:

«Ξεκινώντας τη χρονιά με μια θετική νότα, ο Adam (σ.σ. ο κιθαρίστας Adam Jones), έφτασε στο Loft με ένα τελείωμα για μία από τις συνθέσεις και οι υπόλοιποι το ενέκριναν. Αν το τελείωμα δεν αποτελεί την αρχή του τραγουδιού τότε αυτά είναι καλά νέα».

Θυμίζουμε ότι οι Tool ετοιμάζουν και ετοιμάζουν και ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ και ελπίσουμε να το ακούσουμε μέσα στη χρονιά. Εννιά ολόκληρα χρόνια μετά το 10.000 days.

[iframe]<div id=”fb-root”></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));</script>

<div class=”fb-post” data-href=”https://www.facebook.com/ToolMusic/posts/819745498085921″ data-width=”750″><div class=”fb-xfbml-parse-ignore”><a href=”https://www.facebook.com/ToolMusic/posts/819745498085921″>Post</a> by <a href=”https://www.facebook.com/ToolMusic”>Tool</a>.</div></div>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ