Παρουσιάστε τη μπάντα σας μέσα από το Rock is Dead
News

Παρουσιάστε τη μπάντα σας μέσα από το Rock is Dead

To Rock is Dead βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και σε αυτό το διάστημα είναι μια πικρή αλήθεια ότι δεν έχουμε ασχοληθεί όσο θα θέλαμε με την εγχώρια rock και metal σκηνή.

Πιστέψτε μας δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά διαχείρισης του υλικού που έχουμε στα χέρια μας. Με λίγα λόγια είμαστε εντελώς ανοργάνωτοι, αλλά νομίζουμε ότι αυτός είναι και ένας λόγος που μας συμπαθείτε. Παραδεχτείτε το ότι μας συμπαθείτε. Και εμείς σας συμπαθούμε.

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει ελληνικές μπάντες και τη δουλειά τους, αλλά θέλουμε να το κάνουμε ακόμα περισσότερο. Και είναι η κατάλληλη εποχή για αυτό μιας και η επισκεψιμότητα του site βρίσκεται πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα, με περίπου 100.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Όχι ακριβώς 100.000, αλλά είμαστε πολύ κοντά.

Ανοίγουμε λοιπόν τις πύλες μας για όλους εσάς που θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε ένα μεγάλο κοινό.

Τι θέλουμε; Είναι πολύ απλό. Θέλουμε λίγα λόγια για το συγκρότημα σας και την πορεία του, μια καλή σας φωτογραφία και ένα ή περισσότερα ηχητικά δείγματα, κατά προτίμηση ανεβασμένα στο youtube και όχι σε μορφή mp3.

Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι να τα παρουσιάσουμε όπως ακριβώς είναι στον κόσμο. Δεν θα κάνουμε δισκοκριτική, θα αφήσουμε τη δουλειά σας να μιλήσει από μόνη της. Αυτή ήταν και είναι η προσέγγιση μας σε αυτά που παρουσιάζουμε.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: Λίγα λόγια για τη μπάντας σας, μια καλή φωτογραφία και ηχητικό δείγμα της δουλειάς σας.

Όλα αυτά τα στέλνετε με e-mail στο [email protected] γράφοντας στο θέμα «Παρουσίαση μπάντας».

Αυτά όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης. Από εκεί και πέρα έχετε τη δυνατότητα και διαφημιστικής προβολής μέσα από το rockisdead.gr που για τον μήνα Οκτώβριο είχε περίπου μισό εκατομμύριο θεάσεις σελίδων.

Αν θέλετε λεπτομέρειες για τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής, μπορείτε να μας στείλετε επίσης e-mail  στο [email protected] γράφοντας στο θέμα «Διαφημιστική προβολή».

Αυτά είχαμε να σας πούμε προς το παρόν. Τα ξαναλέμε σύντομα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ