Ο γονείς μου λένε ότι η μουσική που ακούω είναι βαβούρα και του σατανά
News

Ο γονείς μου λένε ότι η μουσική που ακούω είναι βαβούρα και του σατανά

Η συμβουλευτική στήλη του Roxx είναι και πάλι μας σας. Ο ειδικός μας συνεργάτης, Dr. Dead, απαντά στους προβληματισμούς που μας έχουν στείλει κατά καιρούς οι αναγνώστες μας.

Ερώτηση:

Αγαπητέ Dr. Dead έχω θέμα.

Οι γονείς μου δεν εγκρίνουν την μουσική μου. Την θεωρούν βαβούρα και «πράγματα του Σατανά». Εδώ και καιρό μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Τι μπορώ να κάνω;

Γεράσιμος

Η απάντηση του Dr. Dead

Γεράσιμε, αν και δεν μου το λες, υποπτεύομαι ότι ακόμα δεν έχεις κλείσει τα 18, οπότε θεωρητικά ακόμα βρίσκεσαι υπό την επιμέλεια των γονιών σου.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό να σού πω την αλήθεια και θα το διαπιστώσεις όταν περάσεις κάποια ηλικία και θα νοσταλγείς τις στιγμές που δεν είχες να σκεφτείς λογαριασμούς, ενοίκια, χρέη και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι γονείς σου περιστασιακά στα έκαναν «τσουρέκια».

Στο θέμα μας τώρα. Λες ότι δεν εγκρίνουν τη μουσική που ακούς. Αφού δεν προχωρούν σε απαράδεκτα μέτρα τύπου απαγόρευσης, δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο. Φαντάζομαι έτσι κι αλλιώς η πρόθεση σου δεν ήταν να γουστάρουν και να αρχίσετε να ακούτε μαζί το Puritanical Euphoric Misanthropia. Άρα το μόνο που ίσως χρειάζεται να κάνεις, αν δεν θέλεις να σου τα κάνουν τσουρέκια είναι να περιορίσεις λίγο την ένταση ακρόασης.

Πως θα το κάνεις αυτό θα ρωτήσεις, όταν μεγάλο μέρος της απόλαυσης της μουσικής που ακούμε κρύβεται στη μεγάλη ένταση και στο τρίξιμο των τζαμιών. Έχεις δίκιο. Φαντάζομαι όμως ότι μπορείς με κάποιο τρόπο να μπαλαντζάρεις τα θέλω σου αν βέβαια έχεις τα διάθεση για ειρηνική επίλυση του προβλήματος.

Αν δεν την έχεις ξεκινάμε άλλη κουβέντα αμέσως τώρα.

Τι είπαν, τι είπαν; Βαβούρα; Θέλουν πόλεμο; Θα τους τον προσφέρεις. Εκεί που κοιμούνται ανέβασε στο φουλ την ένταση και βάλε να παίζει κάτι από Slayer. Ή μάλλον καλύτερα από Death μέσα από το Leprosy. Και κλείδωσε την πόρτα του δωματίου σου. Και μην την ανοίξεις μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. Όταν τελειώσει απλά συνέχισε τον ύπνο σου και μην ασχοληθείς άλλο, ότι απειλές κι αν εκτοξεύονται απ’ έξω. Την άλλη μέρα κάνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Επανέλαβε για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Πως το είπαν το άλλο; Μουσική του σατανά; Βρες ρόμπα με κουκούλα και έναν τρόπο να δημιουργήσεις καπνό. Μέσα στη νύχτα πάλι, βάλε τη ρόμπα, αμόλησε τον καπνό, πάρε ένα θυμιατό, και άρχισε να ψέλνεις συλλαβές με άλφα μακρόσυρτα. Π.χ. «Βααααα λααααα σαααααα τααααααα. Σαααααα λαααααα νααααα καααααα». Και κόλλα φυσικά στο τέλος και ένα «Σααααααα ταααααα ναααααα».

Κοίτα, δεν θα σου πω ψέματα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να τις αρπάξεις. Αλλά μπρος τη διασκέδαση τι είναι ο πόνος;

Στείλτε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις στο: [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: