Μια απάντηση στο «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε» του Παντελίδη
News

Μια απάντηση στο «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε» του Παντελίδη

Από την προηγούμενη εβδομάδα που είχε κυκλοφορήσει το teaser για το καινούργιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, είχα ένα μεγάλο προβληματισμό. Κάτι δεν μου καθόταν καλά στον στίχο.

Ζητάς να μπεις/ να μην βραχείς απ’τις σταγόνες της βροχής/ Ζητάς να μπεις/ μα τελευταία μας φορά μπήκες και λέρωσες/ Ζητάς να μπεις/ και από το πάθος της στιγμής σου λέω πάλι ο αφελής/ Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/Vc18c45Cwbk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Προβληματίζεσαι με ό,τι μαλακία υπάρχει γύρω σου , θα ρωτήσετε και θα έχετε απόλυτο δίκιο. Η απάντηση είναι ναι. Και αυτό γιατί ψάχνω να βρω πάντα το κρυφό νόημα.

Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είσαι πάνω στο πάθος της στιγμής, να σου χει χτυπήσει την πόρτα η άλλη και αφού δεν μπορείς να αντισταθείς και πας να την αρπάξεις, πρώτα της λες σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε. Με ξεπερνάει.

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως να υπάρχει κρυμμένη διαφήμιση στον στίχο, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε μόνο όταν βγει το βίντεο κλιπ. Μπορεί να διαφημίζει καθαριστικά πατώματος ρε παιδάκι μου.

hero_details_disinf_CleanFresh

Την ίδια σκέψη με εμένα έκαναν και οι Athenian, το ελληνικό συγκρότημα που είναι υπεύθυνο για τη μεγάλη επιτυχία «Άσε τους Ντοθράκι».

Εμπνεύστηκαν τα παιδιά από τους στίχους του Παντελή Παντελίδη και έγραψαν το «μη πατάς σφουγγάρισα».

Απολαύστε το:

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/HqW7irt-HAk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ