Το καλύτερο βιβλίο του Stephen King την τελευταία δεκαετία θα γίνει σειρά
Movies and TV

Το καλύτερο βιβλίο του Stephen King την τελευταία δεκαετία θα γίνει σειρά

Ο Stephen King παρά το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στα 66 του χρόνια παραμένει ιδιαίτερα παραγωγικός. Από όλα τα βιβλία που μας έχει παρουσιάσει τα τελευταία δέκα χρόνια, ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) είναι το 11/22/63, που αναφέρεται στην περιπέτεια ενός δασκάλου που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να αποτρέψει τη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Το βιβλίο που περιλαμβάνει πάρα πολλά ιστορικά στοιχεία, μπλεγμένα φυσικά με την αστείρευτη φαντασία του King, έχει γίνει best seller και τώρα θα το δούμε να γίνεται και τηλεοπτική σειρά.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε την Δευτέρα από το Hulu που πήρε τα δικαιώματα και ετοιμάζει μία μίνι σειρά εννέα επεισοδίων.

Το Hulu είναι μία online streaming υπηρεσία, κάτι σαν το Netflix που προβάλλει το House of Cards δηλαδή. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο J.J. Abrams με την εταιρεία του Bad Robot.

O Stephen King δήλωσε σχετικά:

«Αν έχω γράψει ένα βιβλίο που ταιριάζει απόλυτα με τη δομή μία μίνι τηλεοπτικής σειράς αυτό είναι το 11/22/63. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτό θα συμβεί τελικά και περιμένω με ανυπομονησία τη συνεργασία με τον J.J. Abrams και όλη την ομάδα της Bad Robot»

Από την πλευρά του ο Abrams τόνισε:

«Είμαι οπαδός των βιβλίων του Stephen King από το γυμνάσιο. Η ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και μάλιστα σε μία ιστορία που σε παρασύρει και είναι γεμάτη συναίσθημα και φαντασία είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με το Hulu για αυτό το τόσο σημαντικό project».

us_11-22-63_cover

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ