Μαζικές αποχωρήσεις από τους Chimaira!
News

Μαζικές αποχωρήσεις από τους Chimaira!

Για μία ακόμη φορά ο Mark Hunter έμεινε μόνος του στους Chimaira. Μετά χθεσινή αποχώρηση του κιθαρίστα Emil Werstler, τα υπόλοιπα μέλη (Matt Szlachta, Sean Zatorsky, Jeremy Creamer και Austin D’Amond) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία δηλώνουν ότι αποχωρούν και αυτοί.

«Μετά τα πρόσφατα νέα, η υπόλοιπη μπάντα αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Chimaira. Για εμάς ήταν ένα εξαιρετικό σκαλοπάτι και τιμή να παίζουμε αυτά τα τραγούδια ζωντανά και να γινόμαστε μέρος αυτή της κληρονομιάς. Ήταν μία εξαιρετική πλατφόρμα για εμάς που μας βοήθησε να συνεχίσουμε να παίζουμε μουσική, όταν οι μπάντες μας διαλύθηκαν ή έμειναν αδρανείς. Οι Chimaira ήταν για εμάς μία μεγάλη εμπειρία και ανυπομονούμε για τις μελλοντικές μας δραστηριότητες».

Ευγενικά τα λες τα παιδιά από την ανακοίνωση, αλλά καλό θα ήταν να μας πουν τι συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη και την κάνουν μαζεμένα. Κάτι θα έχει γίνει δεν μπορεί.

Αυτό το line up των Chimaira κυκλοφόρησε το Crown of Phantoms του 2013 και πλέον μένει να μάθουμε αν ο Mark Hunter θα συνεχίσει με άλλα μέλη ή όχι.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/Tze5s-Q7WnI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: