Η απάντηση των Prospectus στο Rock is Dead για τη διασκευή στο «Θα εκραγώ»
News

Η απάντηση των Prospectus στο Rock is Dead για τη διασκευή στο «Θα εκραγώ»

Έγινε ένας μικρός χαμός με το θέμα που δημοσιεύσαμε το μεσημέρι της Τρίτης με τη διασκευή του Κυπριακού συγκροτήματος των Prospectus στο « Θα εκραγώ» του Αντώνη Βαρδή, που ενσωματώνει μέρη από το Trooper των Iron Maiden και το Final Countdown των Europe.

Το συγκρότημα μέσω του Κωνσταντίνου που είναι ο κιθαρίστας του, απάντησε στο Rock is Dead για το θέμα και εμείς φυσικά δημοσιεύουμε την επιστολή του.

Να πούμε μόνο ότι χαιρόμαστε για τη στάση τους που είναι ήπια, κόσμια και βασισμένη στον διάλογο που κάνουν οι κανονικοί άνθρωποι μεταξύ τους. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

«Κωνσταντίνος απο prospectus

Δεν διαφωνώ με αυτά που γράψατε πως δεν έδωσαν credits σε maiden/europe στη διασκευή που κάναμε στο Θα Εκραγώ αυτοί που το ανέβασαν. Το αλλάξαμε. Απλά εντάξει, λίγο το ύφος του άρθρου ρε παιδιά…είναι δυνατόν να θέλαμε να ξεγελάσουμε τον κόσμο με τέτοιο τρόπο; :) Ήταν μια ατυχής παράληψη…υπάρχει κάποιος που δεν θα αναγνωρίσει το riff του trooper ή το σόλο του final countdown?

Τέτοια κάνουμε συνέχεια με τη μπάντα, απλά για να περνούμε καλά και μεις στη σκηνή, και να γίνονται τα κομμάτια πιο ενδιαφέροντα …πχ κάνουμε το «άμα τα πάρω» με intro το sad but true και σόλο το cowboys from hell και πολλά άλλα, επειδή μεταλάδες είμαστε που απλά βγάζουμε το ψωμί μας παίζοντας ελληνικά τραγούδια τα παρασκευοσάββατα, και προσπαθούμε να περάσουμε καλά. Δεν ήταν σκοπός να προσβάλουμε ή να ξεγελάσουμε κανένα…

Τέλος πάντων, δικαίωμα σας είναι να πείτε τη γνώμη σας για την (όντως τραγική) παράληψη των credits, δεν έχω να πω κάτι για αυτό…απλά σας αναφέρω πως διορθώθηκε…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ