Λεπτομέρειες για τη συναυλία των Enter Shikari
News

Λεπτομέρειες για τη συναυλία των Enter Shikari

Τον ενθουσιασμό μας εδώ στο Rock is Dead για τη συναυλία των Enter Shikari στην Ελλάδα στις 17 Οκτωβρίου, τον έχουμε μοιραστεί μαζί σας από την στιγμή της ανακοίνωσης.

Έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες πλέον αφού η Detox ανακοίνωσε ότι το live θα γίνει στο Κύτταρο και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) και 23 ευρώ στη συνέχεια

Το δελτίο Τύπου

17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κύτταρο (Ηπείρου 48)

ENTER SHIKARI

Οι Enter Shikari για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του crossover metal ήχου θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία, στις 17 Οκτωβρίου στο Κύτταρο.

Οι εκρηκτικές εμφανίσεις τους και ο πρωτότυπος τρόπος που συνδυάζουν πάρα πολλά – και «ασυμβίβαστα» μεταξύ τους – είδη μουσικής (από το post-hardcore ως το metal και το dubstep) τους έχουν φέρει στο προσκήνιο της βρετανικής μουσικής της τελευταίας δεκαετίας: έχουν σκαρφαλώσει δύο φορές στο τοπ4 των βρετανικών charts με διαφορετικά άλμπουμς, ενώ ήδη έχουν κερδίσει έναν χρυσό και έναν ασημένιο δίσκο και μάλιστα χωρίς να είναι σε πολυεθνική εταιρεία!

Παράλληλα με την εμπορική επιτυχία τους, έχουν κερδίσει πολύ σημαντικά βραβεία από τα μεγαλύτερα μουσικά media τόσο του σκληρού όσο και του ροκ ήχου: βραβεία για Best Live Band από το Kerrang και τα ΑΙΜ (βραβεία μουσικής των Ανεξάρτητων Δισκογραφικών Εταιρειών), το βραβείο του ΝΜΕ “John Peel Award for Musical Innovation”, το βραβείο για Best Act στα φεστιβάλ Reading και Leeds σε δημοψήφισμα του NME και πολλές άλλες τιμητικές αναφορές.

Θεωρούνται δίκαια ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα επί σκηνής της εποχής μας και το αποδεικνύουν στις αμέτρητες sold out εμφανίσεις τους στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 20 Ευρώ (περιορισμένα εισιτήρια) και 23 Ευρώ στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public,Παπασωτηρίου, SevenSpots, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Ταμείο:25 Ευρώ

Πληροφορίες:www.detoxevents.gr και 2109636485 (12.00-17.00)

Παραγωγή:Detox Events και Hard Times

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ