Κανένας δεν είναι ασφαλής στο Walking Dead
Movies and TV

Κανένας δεν είναι ασφαλής στο Walking Dead

Το ότι το Walking Dead δεν φοβάται να «ξεπαστρέψει» τους πρωταγωνιστές του (όχι βέβαια σε επίπεδα Game of Thrones). Tο ξέρουμε και το έχουμε δει.

Σύμφωνα με τον Scott M. Gimple που είναι ο showrunner, στον πέμπτο κύκλο δεν αποκλείεται να δούμε θανάτους ακόμα και χαρακτήρων που θα νομίζαμε ότι είναι ασφαλείς μέχρι τέλους.

«Δεν είμαστε η σειρά που θα ζήσουν όλοι. Ναι είναι κρίμα, αλλά κανένας δεν είναι τόσο σημαντικός για να τη γλυτώσει. Αυτή είναι η φύση της σειράς. Όλοι μπορούν να πεθάνουν, όλοι θα πεθάνουν και ο στόχος μου είναι να μην γίνει απλά για το στοιχείο του σοκ αλλά για να εξυπηρετήσει την ιστορία.

Οι χαρακτήρες μπορεί να κρατήσουν για αρκετό καιρό ή να πεθάνουν αύριο. Προσπαθώ να μένω μακριά από τη φημολογία και να μην επηρεάζομαι, έτσι ώστε να εξυπηρετώ καλύτερα την ιστορία που θέλουμε να πούμε. Κάποιοι λένε ότι σκοτώνουμε αρκετούς, κάποιοι άλλοι ότι δεν σκοτώνουμε αρκετούς. Προσπαθώ απλά να πω την ιστορία μας».

Στη συνέχεια ο Scott M. Gimple μίλησε για τον πέμπτο κύκλο της σειράς που αναμένεται το Φθινόπωρο.

«Τα πρώτα οκτώ επεισόδια θα είναι και πάλι πολύ διαφορετικά. Θα υπάρχει ένα διαφορετικό τόνος και μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα όσο προχωράμε.

Η σεζόν θα έχει αρκετές εναλλαγές στις τοποθεσίες και όλα νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο έντονα. Σίγουρα όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά από το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν».

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ