Οι Metallica χάνουν συνέχεια λεφτά!
News

Οι Metallica χάνουν συνέχεια λεφτά!

Θυμάστε την ιστορία των Metallica με το Napster και τις αντιδράσεις και τα κοροϊδευτικά βίντεο που έδειχναν το συγκρότημα να κυλιέται σε τσουβάλια με λεφτά;

napster-bad

Πάνε αυτά! Διαβάστε το γιατί…

Το Orion ήταν το φεστιβάλ, που διοργάνωσαν οι Metallica το 2012 και το 2013 σε Ατλάντικ Σίτι και Ντιτρόιτ αντίστοιχα.

Και είχε τους ίδιους ως headliners και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα από διάφορα είδη μουσικής και διάφορα event και άλλα τέτοια ωραία.

Σύμφωνα με τον James Hetfield όμως η διοργάνωση του ήταν οικονομική καταστροφή για το συγκρότημα και για αυτό το λόγο δεν θα πραγματοποιηθεί ξανά.

«Το metal περνάει δύσκολες στιγμές στις Η.Π.Α. Και λόγω αυτού το Orion Festival δεν ήταν… Για να το πω καλύτερα ήταν οικονομική καταστροφή και γι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί ξανά. Και είναι κρίμα» τόνισε ο frontman των Metallica και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συναυλιακή παρουσία τους στις Η.Π.Α. τα τελευταία χρόνια.

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε ζωντανοί συναυλιακά στη χώρα. Και ελπίζω να βγούμε σύντομα σε περιοδεία. Μου φαίνεται σαν να έχουν περάσει αιώνες από την τελευταία φορά που κάναμε κανονική περιοδεία. Θα γίνει όμως ξανά. Μέχρι τότε αράξτε με τους φίλους σας και δείτε το dvd του Through the never» ήταν τα παρήγορα λόγια του Hetfield στους αμερικανούς φίλους του συγκροτήματος.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι και η ταινία έβαλε «μέσα» τους Metallica αφού η πορεία της στο box office ήταν απογοητευτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: