Ο Ταραντίνο αναβάλλει το Hateful Eight μετά τη διαρροή του σεναρίου
Movies and TV

Ο Ταραντίνο αναβάλλει το Hateful Eight μετά τη διαρροή του σεναρίου

Σκάνδαλο στο Hollywood με τον Κουέντιν Ταραντίνο να είναι εξοργισμένος για τη διαρροή του σεναρίου της επόμενης ταινίας του.

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό ότι η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα έχει τον τίτλο Hateful Eight με τα γυρίσματα να ξεκινούν στο δεύτερο μισό του έτους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο Ταραντίνο το project αναβάλλεται (προσωρινά ή οριστικά θα το δέιξει ο καιρός) λόγω της διαρροής του σεναρίου της ταινίας.

Μιλώντας στο Deadline ο Κουέντιν Ταραντίνο εμφανίστηκε συντετριμμένος: « Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Τελείωσα το προσχέδιο του σεναρίου και είχα σκοπό τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον επόμενο χειμώνα. Το έδειξα σε έξι ανθρώπους και δυστυχώς διέρρευσε».

Ο Ταραντίνο έχει περιορίσει τη λίστα των «υπόπτων» σε δύο ηθοποιούς. «Έδωσα το σενάριο τρεις ηθοποιούς. Στον Michael Madsen, τον Bruce Dern και τον  Tim Roth. Ο ένας που ξέρω ότι δεν το έκανε είναι ο Tim Roth. Ένας από τους άλλους δύο το έδωσε στον ατζέντη του και τώρα προφανώς το έχει όλο το Hollywood».

Ως αποτέλεσμα, ο Ταραντίνο τόνισε ότι βάζει στο ράφι το project και προχωράει στην επόμενη ταινία. Δηλώνει ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ