Misheard Lyrics (part 1)
News

Misheard Lyrics (part 1)

Κάθεσαι χαλαρός με τη μπύρα σου ή και χωρίς αυτή γιατί μπορεί να είσαι στη γράμμωση.

Τότε ξαφνικά ο dj βάζει το αγαπημένο σου κομμάτι και εσύ αρχίζεις να το τραγουδάς με όλη σου την ψυχή, σε μια σκοτεινή γωνία όμως θα υπάρχει αυτός ο ένας τυπάς που θα αλλάζει συγκεκριμένα κομμάτια του τραγουδιού με αυτό που νομίζει ότι ακούει.

Το χειρότερο είναι ότι μετά από 2-3 τρεις φορές που θα την πάθεις, θα σου κολλήσει και εσένα την αρρώστια του. Και για να μην με λέτε τρελό, ποιος δεν έχει ακούσει το Killing In The Name των Rage Against The Machine (που παρεμπιπτόντως έχουν κι άλλα τραγούδια), χωρίς αυτός ο ένας τύπος να μετατρέπει το «And now you do what they told you» στο «Τα καρύδια του Κώστα»!

Δεν θα γινόταν φυσικά να είναι μόνο οι RATM όμως θύματα του αιώνιου μπερδέματος των στίχων. Fasten your seatbelts.

————————————————————————————————

Ο Ozzy Osbourne έχει τραβήξει πολλά με το νόμο. Από κατηγορίες για σατανισμό μέχρι ότι ωθεί τους νέους στην αυτοκτονία μέσα από τα τραγούδια του. Το μπέρδεμα στο Paranoid δεν του έκανε πιο εύκολη τη ζωή.

2:24

Original:I tell you to enjoy life, I wish I could but it’s too late

Misheard: I tell you to end your life, I wish I could but it’s too late

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/NZyVZFJGX5g” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

————————————————————————————————

O τραγουδιστής των Trivium Matt Heafy φαίνεται πως έχει μια λατρεία για τα αυγά, καθώς όποτε τον ρωτάει κανείς τι τρώει για πρωινό, εκείνος απαντάει… EGG WHITES!

Original:O Matt να σκούζει In Waves!

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/0Xfvk028Kv0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

————————————————————————————————

Οι Slipknot και το Pshycosocial έχουν τη τιμητική τους. Οκ το συγκεκριμένο είναι λίγο τραβηγμένο από τα παλιά κοτσίδια του Corey αλλά κάντε μια προσπάθεια.

00:48

Original: The reckoning, the sickening packaging subversion

Misheard: The reckoning, the sickening  pikachu is a virgin

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/Wws7mnMewPw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

————————————————————————————————

Πίσω στο 2003 όταν ακόμα οι Avenged Sevenfold άνηκαν στη σκηνή του metalcore, υπάρχει ένας παρεξηγημένος στίχος στο Unholy Confessions. Ειδικά άμα σκεφτεί κανείς πως Syn είναι το μικρό του Synyster Gates, κιθαρίστα των a7x.

1:07

Original: When sins deep in my blood

MisheardWhen Syn ‘s deep in my butt

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/I-QaFWURsMU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

————————————————————————————————

Δεν έχω κάτσει ποτέ να μάθω τα lyrics ενός τραγουδιού. Είμαι της τακτικής ακούγοντας και μαθαίνοντας. Ε λοιπόν, στο Smells Like Teen Spirit είμαι από αυτούς που πιάνουν μόνο το mosquito. Με 29 εκατομμύρια χτυπήματα στο lyric βίντεο μάλλον δεν είμαι μόνος.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/zYxkezUr8MQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

————————————————————————————————

Όταν οι System of A Down έβγαζαν το Chop Suey ούτε ίδιοι δεν πρέπει να περίμεναν ότι θα γίνει τόσο γνωστό. Ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε πολλούς από το να τραγουδούν το πρώτο verse του κομματιού όπως τους κατέβει.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/aKPCoWbN0JY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

————————————————————————————————

Διαφωνείτε με τα παραπάνω; Αν ναι δεν έχετε παρά να αφήσετε τις δικές σας προτάσεις και τότε μια ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένα ρακούν  θα αναλάβουν την κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ