Μεγάλα ονόματα στην ταινία για τα γυρίσματα του Νονού

Roxx |
Μεγάλα ονόματα στην ταινία για τα γυρίσματα του Νονού - Roxx.gr

Μπορεί στο άκουσμα της είδησης ότι είναι στα σκαριά μία ταινία για τα γυρίσματα του θρυλικού «Νονού» το μυαλό μας να πηγαίνει σε μικρή παραγωγή, όμως μόνο έτσι δεν έχουν τα πράγματα.

Στο Francis And The Godfather όπως θα λέγεται η ταινία, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπάρι Λέβινσον, τον Φράνσις Φορντ Κόπολα θα υποδυθεί ο Όσκαρ Άιζακ και τον παραγωγό Ρόμπερτ Έβανς, ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Ο Νονός κατέληξε να θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών όμως στην διαδρομή για την υλοποίηση του υπήρχαν πολλά προβλήματα, με τον νεαρό τότε Κόπολα να επιμένει ότι τα γυρίσματα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στη Νέα Υόρκη, παρά το γεγονός ότι το βιβλίο του Μάριο Πούτσο, πάνω στο οποίο βασίστηκε εξελισσόταν στο Κάνσας Σίτι.

Άλλο ένα σημείο τριβής ανάμεσα στον σκηνοθέτη και στον τότε πρόεδρο της Paramount, Ρόμπερτ Έβανς, ήταν η επιλογή του Μάρλον Μπράντο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού τον θεωρούσαν ξεπερασμένο και δύσκολο στη συνεργασία.

Η ταινία θα καταγράφει όλες αυτές τις δυσκολίες σε μία εποχή που το στούντιο αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ υπήρχαν δυσκολίες και με πραγματικούς μαφιόζους που δεν ήθελαν να δουν στη μεγάλη οθόνη ο τρόπος ζωής τους.

Ο ίδιος ο Φράνσις Φορντ Κόπολα έχει δώσει την έγκριση του για την επιλογή του Όσκαρ Άιζακ να τον υποδυθεί και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ