Ο τραγουδιστής των Sex Pistols θα ψηφίσει Ντόναλντ Τραμπ

Roxx |
Ο τραγουδιστής των Sex Pistols θα ψηφίσει Ντόναλντ Τραμπ - Roxx.gr

Κόντρα στο καθεστώς, κόντρα στην κυβέρνηση, κόντρα στη βασίλισσα. Όλα αυτά έβγαιναν μέσα από την παρουσία των Sex Pistols τη δεκαετία του ’70, τη μπάντα πρωτοπόρο του punk στην Αγγλία, που σημάδεψε τη μουσική εκείνης της εποχής.

Σαράντα χρόνια μετά και ο τραγουδιστής τους, John Lydon, δηλώνει ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.

«Φυσικά και θα ψηφίσω τον Τραμπ. Δεν θέλω να έναν πολιτικό να κυβερνάει τον κόσμο. Έχει αυτόνομη σκέψη, θα του δώσω αυτό το πλεονέκτημα. Δεν είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο αλλά δεν βλέπω την άλλη πλευρά να μου δίνει κάποια λύση» δήλωσε μιλώντας στο BBC ο Lydon που πήρε την αμερικανική υπηκοότητα το 2013.

«Ο Joe Biden έχει γεροντική άνοια. Η γυναίκα μου πάσχει από Alzheimer έτσι ξέρω καλά τα συμπτώματα» τόνισε ο 64χρονός που δεν αποτελεί και δείγμα σταθερότητας στις απόψεις του, αφού το 2016 πριν το δημοψήφισμα για το brexit δήλωνε υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή ένωση, ενώ ένα χρόνο αργότερα τόνιζε ότι ήθελε το brexit και χαρακτήριζε φανταστικό τον Nigel Farage.

Όταν το 2013 έγινε αμερικανό πολίτης δήλωσε ότι πιστεύει στο όραμα του Ομπάμα για να φτάσει τον τελευταίο καιρό να δηλώνει υποστηρικτής του Τραμπ φορώντας μάλιστα και μπλουζάκι MAGA.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ