Το σίκουελ για το νέο Halloween είναι ήδη στα σκαριά!

Roxx |
Το σίκουελ για το νέο Halloween είναι ήδη στα σκαριά! - Roxx.gr

Εδώ και λίγες ημέρες το νέο Halloween προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία αφού ήταν η πρώτη ταινία σε εισπράξεις στο τριήμερο που μας πέρασε.

Στην Αμερική η επιτυχία ήταν ακόμα μεγαλύτερη με 130 εκατομμύρια να έχουν ήδη μπει στα ταμεία και να συνεχίζει ακάθεκτη.

Και όπως είναι λογικό και γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ήδη ξεκινήσει η κουβέντα για την επόμενη ταινία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν Spoiler

Στο τέλος της νέας ταινίας η Λόρι Στρόουντ καταφέρνει μαζί με την κόρη και την εγγονή της να κλείσουν το Μάικλ Μάγιερς στο υπόγειο και να βάλουν φωτιά. Το σπίτι καίγεται, αλλά δεν βλέπουμε ποτέ τον Μάικλ στις φλόγες. Πως θα γλιτώσει ε; Αν το σίκουελ πάρει το πράσινο φως θα βρουν έναν τρόπο.

Ο Danny McBride που έγραψε το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη David Gordon Green έχει σίγουρα ένα πλάνο στο μυαλό του.

«Σίγουρα έχουμε ιδέες για το τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν είχαμε επιτρέψει στους εαυτούς μας να το αναπτύξουμε περισσότερο γιατί περιμέναμε να βγει αυτή η ταινία στους κινηματογράφους. Είχαμε βάλει όλα μας τα όνειρα και τις ελπίδες σε αυτό το πρότζεκτ και στην πρεμιέρα του. Αλλά σίγουρα έχουμε ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε και τώρα μας έχει ζητηθεί να τις αναπτύξουμε. Είμαστε σιγουρτα σε συζητήσεις για το αν θα συνεχίσουμε και προσπαθούμε απλά να δούμε τι βγάζει νόημα και τι όχι».

Να πούμε κλείνοντας ότι η ταινία που προβάλλεται στου κινηματογράφους είχε μπάτζετ που δεν ξεπέρασε τα δέκα εκατομμύρια και πλησιάζει ήδη τα 200 σε εισπράξεις παγκοσμίως. Άρα θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Μάικλ Μάγιερς θα επιστρέψει στις οθόνες μας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ