Οριστικό: Ο Κόλιν Φάρελ θα είναι ο Πιγκουίνος στην ταινία του Batman

Roxx |
Οριστικό: Ο Κόλιν Φάρελ θα είναι ο Πιγκουίνος στην ταινία του Batman - Roxx.gr

Σας το είχαμε γράψει ως φήμη από τις αρχές Νοεμβρίου, ότι ο Κόλιν Φάρελ είναι πολύ κοντά στο ρόλο του Πιγκουίνου για την ταινία του Batman που ετοιμάζεται αυτή την εποχή και τώρα πλέον είναι και επίσημο.

Ο σκηνοθέτης, Ματ Ριβς, ανέβασε ένα gif του ηθοποιού στο twitter με την ατάκα «Wait — is that you, Oz», αναφερόμενος φυσικά στο όνομα του Πιγκουίνου που είναι Oswald Cobblepot.

O 43χρονός ηθοποιός έχει παρελθόν στο είδος, αφού είχε υποδυθεί τον Bullseye στο… απαράδεκτο Daredevil του 2003 με τον Μπεν Άφλεκ.

Σύμφωνα με τον Daniel Richtman, που έχει συνήθως έγκυρες πληροφορίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, αυτή θα είναι η πλοκή της ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021.

«Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι». 

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ματ Ριβς είχε πει τα εξής:

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστική και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ