Οι Order of the Ebon Hand παρουσιάζουν το ‘VII: The Chariot’ ζωντανά στο Temple

Roxx |
Οι Order of the Ebon Hand παρουσιάζουν το ‘VII: The Chariot’ ζωντανά στο Temple - Roxx.gr

Order of the Ebon Hand “VII: The Chariot” release show
With Acrimonious
Special guest: Nefarious Spirit
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Πόρτες: 20:30
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1472738159554746

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 8€
Ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)
Καταστήματα WIND
Yoleni’s (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 – www.yolenis.com)
Ηλεκτρονική προπώληση: https://bit.ly/33x3izC

Το VII: The Chariot” είναι η δεύτερη κάρτα που τραβάνε από την ανίερη τράπουλά τους οι Order of the Ebon Hand, μετά από το “XV: The Devil” του 2004. Το “Άρμα” είναι η κάρτα που ενώνει την Άρη με τον Κρόνο, τον Πόλεμο με την Μοίρα. Έτσι και η νέα δισκογραφική δουλειά των Order of the Ebon Hand ηχεί αποτρόπαια, αμετανόητη και πολεμοχαρής, όπως αρμόζει σε ένα δημιούργημα αρχετυπικού black metal, που πατάει πάνω σε όλες τις αρχές που ορίζουν οτιδήποτε μπορείς να κατονομάσεις “αγνό metal” εκεί έξω. Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου οι Order of the Ebon Hand επιστρέφουν στον συναυλιακό ναό της Αθήνας για να παρουσιάσουν το νέο του πόνημα αλλά και τραγούδια από τις παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι θρυλικοί occult black metallers Acrimonious, που πλέον χαίρουν της εκτίμησης της παγκόσμιας extreme metal κοινότητας, αλλά και ενός διαχρονικού cult status που χρόνο με τον χρόνο γιγαντώνεται χάρη στην ποιοτική δισκογραφική τους παρουσία, ενώ επισφραγίστηκε εμφατικά το 2017 με την κυκλοφορία του επικού Eleven Dragons” που από πολλούς θεωρείται το σπουδαιότερο extreme metal album της χρονιάς του (όχι μόνο σε εγχώριο αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο), και όχι άδικα.

Την συναυλία θα ανοίξει το νεοσύστατο λασπώδες black metal project των Nefarious Spirit, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης του ντεμπούτο full length album του.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ