Το νέο άλμπουμ των Foo Fighters δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουν κάνει

Roxx |
Το νέο άλμπουμ των Foo Fighters δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουν κάνει - Roxx.gr

Τρία χρόνια μετά το Concrete and Gold, αλλά και την εμφάνιση τους στο Ηρώδειο, οι Foo Fighters έχουν έτοιμο το νέο τους άλμπουμ. Και σύμφωνα με τον Dave Grohl που μίλησε στο Kerrang θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις.

«Μόλις τελειώσαμε ακόμα έναν δίσκο και είμαι περήφανος για αυτόν. Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε κάνει. Ανυπομονώ να τον ακούσει ο κόσμος και να ανέβω στην σκηνή να τον παίξω (σ.σ. τον δίσκο). Υπάρχον ρεφρέν στον δίσκο που θα τραγουδούν 50.000 άνθρωποι και θα τους ενώσουν όλους στη στιγμή. Και αυτό είναι που μετράει».

Ο αρχηγός της μπάντας μίλησε επίσης για την επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία τους πρώτου άλμπουμ και τόνισε ότι δεν έχει καταλάβει πώς έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια.

«Ειλικρινά δεν αισθάνομαι ότι παίζουμε εδώ και 25 χρόνια. Ο κόσμος μετράει σε μέρες, μήνες και χρόνια. Εγώ μετράω με μουσική. Σκέφτομαι το 95 και το 96, σκέφτομαι μια ολόκληρη μουσική δεκαετία. Σκέφτομαι τη ζωή μου μέσα από τη μουσική. Νιώθω ότι γράφω αυτή τη μεγάλη ιστορία και συγκεκριμένοι στίχοι αφορούν συγκεκριμένα πράγματα που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια». 

Το νέο – άτιτλο προς το παρόν- άλμπουμ των Foo Fighters αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και θα είναι το δέκατο στην καριέρα τους.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ