Μπηχτές στην Taylor Swift για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της: «Μοιάζει με του Ihsahn»

Roxx |
Μπηχτές στην Taylor Swift για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της: «Μοιάζει με του Ihsahn» - Roxx.gr

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Taylor Swift κυκλοφόρησε με ενημέρωση λίγων ωρών, το νέο της άλμπουμ με τίτλο folklore, που τη βρίσκει να εξερευνά indie pop μονοπάτια και φυσικά πάει «καρφί» για το νούμερο 1 σε ολόκληρο τον κόσμο. Και φέτος δεν βγάζουν άλμπουμ και οι Tool για να τη ρίξουν από την κορυφή.

Και η φετινή της δουλειά όμως σηκώνει κουβέντα στη rock και metal κοινότητα λόγω του εξωφύλλου, που είναι μία ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός δάσους. Το σχέδιο έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του EP που κυκλοφόρησε ο Ihsahn τον Φεβρουάριο με τίτλο Telemark.

«Λοιπόν, παιδιά, δεν είμαι ο μόνος που νομίζει ότι το σχέδιο για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift είναι αρκετά metal. Αρκετά κοντά μάλιστα στο artwork που έκανα για τον Ihsahn. Θα μπορούσα να το έχω κάνει εγώ και θα της ερχόταν και πολύ πιο φτηνά από όσο πλήρωσε» έγραψε στο instagram o David Thiérrée που σχεδίασε το Telemark για το Ihsahn.

Από την πλευρά του ο πρώην frontman των Emperor σχολίασε απλά: «Έχει τσεκάρει κανείς το νέο άλμπουμ της Taylor Swift; Προσωπικά μου αρέσει πολύ το artwork».

Να πούμε βέβαια εμείς ότι ασπρόμαυρη φωτογραφία του δάσους θα μπορούσε να είναι το artwork για 80% των black metal συγκροτημάτων, οπότε δεν το λες και την πιο πρωτότυπη ιδέα του κόσμου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ