Οι Metallica ηχογραφούν ξανά το Nothing Else Matters για ταινία της Disney!

Roxx |
Οι Metallica ηχογραφούν ξανά το Nothing Else Matters για ταινία της Disney! - Roxx.gr

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι Metallica δεν κάθονται σε ησυχία και αυτή τη φορά έχουν στα πλάνα τους μία νέα ηχογράφηση του Nothing Else Matters για τις ανάγκες της ταινίας της Disney, Jungle Cruise.

Την αποκάλυψη έκανε ο Lars Ulrich με συνέντευξη του στο Collider όπου και παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες. Το συγκρότημα συνεργάζεται με τον οκτώ φορές υποψήφιο για όσκαρ συνθέτη, James Newton Howard, για αυτή τη νέα εκδοχή του τραγουδιού που θα ακουστεί σε μία σημαντική στιγμή της ταινίας.

O Ulrich δήλωσε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που είχαν να δουλέψουν με ένα τόσο μεγάλο όνομα του κινηματογραφικού χώρου και είπε ότι υπεύθυνος για αυτό είναι ο πρόεδρος παραγωγών της Disney, Sean Bailey, που είναι οπαδός του συγκροτήματος.

«Είναι κάτι με μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ ασυνήθιστο, αφού θα είναι η δική του ενορχήστρωση που θα παίξουμε. Εμείς έχουμε γράψει το τραγούδι, όμως το πήρε και έχει κάνει αλλαγές για να ταιριάζουν με τη στιγμή της ταινίας. Έτσι πήραμε αυτό που έγραψε και είναι αυτό που παίζουμε χωρίς να μπορώ να πω πάρα πολλά» τόνισε ο ντράμερ των Metallica.

To Jungle Cruise με τους  Dwayne Johnson και Emily Blunt στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα έκανε πρεμιέρα πίσω στο 2019 όμως πήρε αναβολή για το καλοκαίρι που μας πέρασε και με την πανδημία αναβλήθηκε ξανά για το καλοκαίρι του 2021.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ