Μεταφέρθηκε ξανά η ταινία της Wonder Woman – Έναν χρόνο μετά το νέο Matrix!

Roxx |
Μεταφέρθηκε ξανά η ταινία της Wonder Woman – Έναν χρόνο μετά το νέο Matrix! - Roxx.gr

H κινηματογραφική βιομηχανία θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να σταθεί ξανά στα πόδια της, όμως τα βήματα που γίνονται είναι μικρά και τα στούντιο παραμένουν επιφυλακτικά, αφού το άνοιγμα των αιθουσών γίνεται σταδιακά.

Έτσι είχαμε μία ακόμα μεγάλη ανακατάταξη στον προγραμματισμό, αυτή τη φορά από τη Warner Bros. Αρχικά μετέφερε την πρεμιέρα του Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν από τις 17 στις 31 Ιουλίου, όμως αυτή η αλλαγή δεν είναι κάτι που επηρεάζει εμάς στην Ελλάδα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τη βλέπαμε στη χώρα μας πριν τα τέλη του Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα είχαμε μία ακόμα αλλαγή στην πρεμιέρα του Wonder Woman 1984 που πλέον πήγε στις αρχές του Οκτώβρη, στο Σαββατοκύριακο που πέρυσι εκείνη την εποχή η ταινία του Joker έσπασε όλα τα ρεκόρ. Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντότ έχει αλλάξει τέσσερις φορές πρεμιέρα, αφού από τον Δεκέμβριο του 2019 πήγε στον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, πριν μεταφερθεί στις αρχές Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε και στη συνέχεια λόγω κορωνοϊού τον Αύγουστο.

Άλλη μία σημαντική τροποποίηση έγινε στην τέταρτη ταινία του Matrix που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2021. Πήγε σχεδόν έναν χρόνο μετά, στον Απρίλιο του 2022, κάτι που είναι λογικό αφού τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω πανδημίας και έχουν ξεκινήσει ακόμα. Στη θέση του Matrix 4 πήγε το Godzilla vs. Kong που ήταν προγραμματισμένο αρχικά για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όλα αυτά θα παραμείνουν σταθερά σε περίπτωση που επιστρέψουμε σε μια κάποια κανονικότητα σύντομα, ελπίζοντας ότι δεν θα μας χτυπήσει ξανά η πανδημία το επόμενο διάστημα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ