Γυρίζουν remake του Children of the Corn παρά την καραντίνα

Roxx |
Γυρίζουν remake του Children of the Corn παρά την καραντίνα - Roxx.gr

Το Children of the Corn του 1984, βασίζεται σε διήγημα του Stephen King και αποτέλεσε τον οδηγό για ένα franchise που έδινε ταινίες μέχρι το 2018, αν και οι περισσότερες από αυτές πήγαν κατευθείαν σε βίντεο και dvd (αρχικά) και σε online κυκλοφορίες στη συνέχεια.

Αυτό τον καιρό, αν και τα γυρίσματα ταινιών έχουν σταματήσει σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της πανδημίας, στην Αυστραλία προχωρούν τα γυρίσματα για ένα remake της ορίτζιναλ ταινίας από τον παραγωγό του Ford v Ferrari, Lucas Foster, και τον σκηνοθέτηKurt Wimmer (Equilibrium, Ultraviolet).

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν και στην Αυστραλία από τις 23 Μαρτίου, όμως το συνεργείο έχει πάρει ειδική άδεια, για γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους, ακολουθώντας μέτρα κοινωνικής απόστασης, αν και όπως αναφέρει η Daily Mail η αστυνομία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τους χώρους μετά από καταγγελίες ότι τα μέτρα δεν τηρούνται.

Η πλοκή της πρώτης ταινίας που στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον τίτλο Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το Δρεπάνι είναι αυτή:

Ένα ζευγάρι βρίσκεται στο μικρό Γκάτλιν της Νεμπράσκα, ένα χωριό όπου πριν τρία χρόνια τα παιδιά δολοφονήσαν όλους του ενήλικες και έκτοτε ζουν κατά τις απαιτήσεις μιας παράδοξης λατρείας προς «αυτόν που περπατά πίσω απ` τα δάση». Σύντομα, οι πιθανότητες διαφυγής του ζευγαριού ελαχιστοποιούνται.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ