Γύρισαν κάθε σκηνή 200 φορές: Η τελειομανία του David Fincher στη νέα του ταινία

Roxx |
Γύρισαν κάθε σκηνή 200 φορές: Η τελειομανία του David Fincher στη νέα του ταινία - Roxx.gr

Σχεδόν επτά χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του David Fincher, Gone Girl, με τον σκηνοθέτη να ρίχνει το βάρος σε τηλεοπτικά πρότζεκτ και κυρίως στο Mindhunter.

Φέτος όμως επιστρέφει με το Mank που θα προβληθεί από το Netflix και καταγράφει την ιστορία του σεναριογράφου  Herman J. Mankiewicz και τη μάχη του με τον Orson Wells για τον Πολίτη Κέιν. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Gary Oldman, ενώ το σενάριο υπογράφει ο πατέρας του Fincher, Jack.

Γνωστός τελειομανής ο Fincher και όπως φαίνεται αυτό δεν έχει αλλάξει, αφού σύμφωνα με την Amanda Seyfried που πρωταγωνιστεί και αυτή στην ταινία, μερικές σκηνές χρειάστηκαν να γυριστούν μέχρι και… 200 φορές!

«Συμμετείχα σε σκηνές με πολύ κόσμο και τις γυρίζαμε για μία εβδομάδα την κάθε μία. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσες φορές τις γυρίζαμε, θα έλεγα περίπου 200, μπορεί και να κάνω λάθος. Υπήρχαν φορές που είχα μόνο μία ατάκα, αλλά δεν μπορούσα να ησυχάσω αφού εννέα με δέκα κάμερες ήταν στραμμένες πάνω μου» δήλωσε η ηθοποιός στο Collider.

Αν και δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, το Mank αναμένεται να προβληθεί στο Netflix κάποια στιγμή στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ