Ο George RR Martin γράφει κάθε μέρα λόγω κορωνοϊού

Roxx |
Ο George RR Martin γράφει κάθε μέρα λόγω κορωνοϊού - Roxx.gr

O George Martin είχε υποσχεθεί πριν από μερικούς μήνες ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει κυκλοφορήσει το Winds of Winter, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε τίποτα επίσημο.

Όπως είναι λογικό η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει και τις επιχειρήσεις του συγγραφέα του Game of Thrones, όπως μας ενημέρωσε μέσω του blog του, τονίζει όμως ότι επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες είναι πολύ προσεκτικός και περνάει τον περισσότερο χρόνο του γράφοντας για το Γουέστερος.

« Η αλήθεια είναι ότι περνάω περισσότερο χρόνο στο Γουέστερος σε σχέση με με τον αληθινό κόσμο. Γράφω κάθε μέρα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στα επτά βασίλεια, αλλά ίσως όχι τόσο δύσκολα όσο εξελίσσονται εδώ. Νιώθω ότι ζούμε σε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας και ποτέ δεν μου άρεσαν οι ιστορίες με τις πανδημίες». 

Θυμίζουμε ότι το πέμπτο και τελευταίο μέχρι σήμερα βιβλίο του A Song of Ice and Fire κυκλοφόρησε το 2011, τη χρονιά δηλαδή που προβλήθηκε η πρώτη σεζόν του Game of Thrones, που μετά από οκτώ σεζόν έχει σχεδόν συμπληρώσει ένα χρόνο από το φινάλε του.

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ