Φήμες για την είσοδο του Wolverine στο MCU

Roxx |
Φήμες για την είσοδο του Wolverine στο MCU - Roxx.gr

Η αγορά των δικαιωμάτων των X-Men από τη Disney στο πλαίσιο της συνολικής συμφωνία για την 20th Century Fox, μας έκανε να μετράμε αντίστροφα για την είσοδο τους στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Η τέταρτη φάση του MCU που έχει ήδη ανακοινωθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι, με προσθήκες που ήρθαν στη συνέχεια δεν περιλαμβάνει φυσικά καμία ταινία για τους X-Men, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε την πρώτη τους εμφάνιση.

Σύμφωνα με το We Got This Covered που επικαλείται πηγή που έχει δώσει πολλά αποκλειστικά στο παρελθόν ο σχεδιασμός αυτή τη στιγμή λέει ότι στο δεύτερο Black Panther που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Wolveriner.

Το πέρασμα του θα είναι μικρό χωρίς να αποκλείεται να μιλάμε για μία post credits σκηνή και θα έχει να κάνει με την αναζήτηση πληροφοριών για το αδαμάντιο από το οποίο είναι φτιαγμένο τα νύχια του και τον οδηγεί μέχρι τη Wakanda.

O ρόλος του Wolverine αναμένεται να πάει σε νέο ηθοποιό μετά τα 17 χρόνια του Χιου Τζάκμαν που έριξε αυλαία με το Logan.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ