Ο εφιάλτης του Lovecraft ζωντανεύει στο Color out of Space!

Roxx |
Ο εφιάλτης του Lovecraft ζωντανεύει στο Color out of Space! - Roxx.gr

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι έτοιμος, να ενσωματώσει την τρέλα του στην κινηματογραφική μεταφορά του The Colour Out of Space και το πρώτο trailer μας δημιουργεί πολύ καλό εντυπώσεις. Η ιστορία του H.P. Lovecraft που κυκλοφόρησε το 1927, ήταν η αγαπημένη του συγγραφέα και θεωρείται από τα καλύτερα έργα του. Η εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε το πρότζεκτ είναι η SpectreVision που συνεργάστηκε με τον Κέιτζ στο Mandy του Πάνου Κοσμάτου ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο επίσης… τρελάρας, Richard Stanley (Hardware, Dust Devil).

Στην ιστορία του Lovecraft, ένας άντρας ερευνά μία καταραμένη περιοχή έξω από το Arkham, όπου η πτώση ενός μετεωρίτη κάνει τα φυτά να μεγαλώνουν υπερβολικά, τα ζώα γίνονται φρικιαστικά ενώ κυκλοφορούν επικίνδυνοι μεταλλαγμένοι και οι άνθρωποι τρελαίνονται. Το σενάριο έχει γράψει ο Stanley και έχει κάνει μικρές αλλαγές στο ορίτζιναλ υλικό.

Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει άλλες τέσσερις ταινίες που βασίζονται λιγότερο ή περισσότερο στο The Colour Out of Space. To Die, Monster, Die! του 1965, το The Curse του 1987,το ιταλικό Colour from the Dark (2008) και το γερμανικό Die Farbe (2010).ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ