Δεν υπάρχει πλάνο για νέο άλμπουμ από τους Faith No More παρά την επιστροφή τους

Roxx |
Δεν υπάρχει πλάνο για νέο άλμπουμ από τους Faith No More παρά την επιστροφή τους - Roxx.gr

Οι Faith No More επιστρέφουν για συναυλίες μέσα στη χρονιά που ξεκίνησε και φυσικά υπάρχει το ερώτημα αν θα δούμε και νέα δουλειά από τη μπάντα κάποια στιγμή σύντομα, ενώ έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη δισκογραφική επιστροφή τους το 2015 με το Sol Invictus.

O κιμπορντίστας της μπάντας, Roddy Bottum, μίλησε στο Kerrang και όπως θα διαπιστώσετε δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Δεν υπάρχει πλάνο ηχογράφησης νέας μουσικής αυτή τη στιγμή. Απολύτως κανένα πλάνο. Είμαστε όλοι σε μία ηλικία που κοιτάμε πίσω και είμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε κάνει. Δεν ένιωθα έτσι στο παρελθόν. Πριν λίγα χρόνια ίσως μας φαινόταν λίγο… βρώμικο που απλά περιοδεύαμε και παίζαμε παλιά τραγούδια, αλλά πλέον δεν σκεφτόμαστε έτσι. Νομίζω ότι η κληρονομιά μας μιλάει από μόνη της» δήλωσε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τους λόγους της επιστροφής.

«Νομίζω ότι όλοι μας νιώσαμε ότι η διαδικασία του Sol Invictus και η περιοδεία που ακολούθησε δεν ήταν ολοκληρωμένο έργο. Υπάρχουν μέρη που δεν πήγαμε, πράγματα που δεν κάναμε, τρόποι που θα μπορούσαμε να παίξουμε και δεν τα κάναμε. Η επιλογή να τα κάνουμε υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά μας πήρε χρόνο μέχρι να το αποφασίσουμε». 

Οι Faith No More έχουν ανακοινώσει ήδη 11 συναυλίες στην Ευρώπη για το 2020 και έχουμε την ελπίδα ότι αυτή η λίστα μπορεί να αυξηθεί. Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που τους είχαμε δει στη χώρα μας ήταν πίσω στο 2010.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ