Ακυρώθηκε το Glastonbury αν και ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Ιουνίου!

Roxx |
Ακυρώθηκε το Glastonbury αν και ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Ιουνίου! - Roxx.gr

Μπορεί οι αναβολές και οι ακυρώσεις περιοδειών και φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένα για την περίοδο που διανύουμε και μέχρι τις αρχές και τα μέσα Μαΐου να είναι φυσιολογικά εν μέσω πανδημίας, όμως επειδή βρισκόμαστε ακόμα στον Μάρτιο, έχουμε την ελπίδα ότι οι καλοκαιρινές διοργανώσεις είναι προς το παρόν ασφαλείς.

Μία «βόμβα» έσκασε όμως στην Αγγλία, αφού όπως ανακοινώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά φεστιβάλ του κόσμου, το Glastonbury, ακυρώνεται!

Η φετινή θα ήταν μία επετειακή διοργάνωση που θα γιόρταζε τα 50 χρόνια του event που θα είχε ως headliners τους Kendrick Lamar, Taylor Swift και Paul McCartney. 135.000 άνθρωποι θα έδιναν το παρών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές αν και το φεστιβάλ ήτα προγραμματισμένο για τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, όταν και όλοι ελπίζουν ότι θα έχει περάσει η «καταιγίδα» του κορωνοϊού, οι προετοιμασίες που χρειάζονται θα έπρεπε να ξεκινήσουν αυτή την εποχή κάτι που δεν είναι εφικτό λόγω των μέτρων που πάρθηκαν και στην Αγγλία.

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ του ευρωπαϊκού καλοκαιριού που ακυρώνεται και ελπίζουμε να μην έχουν άλλα την ίδια τύχη, στην περίπτωση πάντα που τα πράγματα έχουν φτιάξει μέχρι τότε.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ