Οι Septicflesh headliners στην 1η ημέρα του Chania Rock Festival
News

Οι Septicflesh headliners στην 1η ημέρα του Chania Rock Festival

Chania Rock Festival 2018: (29-30 Ιουνίου 2018, Χανιά, Προμαχώνας San Salvatore)

«Greek Metal Titans»

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου, στα Χανιά, έχει ανακοινωθεί η δωδέκατη εκδοχή της γιορτής του rock, του Chania Rock Festival. Οι Πορτογάλοι gothic metallers, MOONSPELL, οι Γερμανοί DIRKSCHNEIDER με τον θρυλικό Udo Dirkschneider, τη φωνή των ACCEPT που θα ερμηνεύσει όλες τις κλασικές τους επιτυχίες, οι Σουηδοί hard rockers, H.E.A.T. και οι ROCK N’ ROLL CHILDREN που θα ερμηνεύσουν όλους τους διαχρονικούς ύμνους του Ronnie James Dio, θα δώσουν δυναμικό παρόν, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους headliners της Παρασκευής 29 Ιουνίου, που έχουν έδρα την Ελλάδα, αλλά καριέρα διεθνή! Οι SEPTICFLESH, λοιπόν, θα αναλάβουν τον ρόλο να κλείσουν την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, με το συμφωνικό, ακραίο metal τους, που έχει κατακτήσει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την επανασύνδεσή τους πριν από 10 χρόνια.

Βάση του συγκροτήματος, είναι τα αδέρφια Αντωνίου, που έχουν ως κοινό σημείο όχι μόνο το ότι παίζουν στο ίδιο σχήμα, αλλά και ότι είναι πολυσχιδείς προσωπικότητες σε διάφορους καλλιτεχνικούς τομείς. Ο Σπύρος, που παίζει μπάσο και τραγουδά, είναι από τους πιο διάσημους σχεδιαστές εξωφύλλων στον ακραίο χώρο και ο κιθαρίστας Χρήστος, που –εκτός των άλλων- είναι υπεύθυνος για τα συμφωνικά σημεία των δίσκων, έχει τους σαφώς πιο συμφωνικούς CHAOSTAR.

Η ιστορία των SEPTICFLESH, ξεκινά πολλά χρόνια πίσω, όταν ήταν ένα από τα πρώτα heavy metal σχήματα από την Ελλάδα που υπέγραψε συμβόλαιο με ξένη εταιρία, τη Γαλλική Holy Records, απ’ όπου κυκλοφόρησαν τις πρώτες, πιο doom/death δουλειές τους, μέχρι και το εκπληκτικό “Revolution DNA”, μέχρι που μετακόμισαν στην Ολλανδική Hammerheart για το “Sumerian daemons”, που σηματοδότησε και την προσωρινή διάλυσή τους.

Η επιστροφή στο προσκήνιο όμως, με το “Communion” του 2008, σε μία ακόμη γαλλική εταιρία, τη Season Of Mist, υπήρξε τουλάχιστον θριαμβευτική, όπως και η συνέχειά τους, μέχρι και το πρόσφατο “Codex Omega”. Παγκόσμιες περιοδείες σε θέση headliner, υψηλές θέσεις σε φεστιβάλ με μεγάλο κύρος, διεθνή αναγνώριση αλλά και θαυμασμό από τον Τύπο και τους οπαδούς ανά τον κόσμο, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι έτοιμοι για ένα βήμα ακόμα μεγαλύτερο. Η πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο Chania Rock Festival, θα πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους, ότι οι «Τιτάνες» του ακραίου συμφωνικού metal, είναι ικανό να ταρακουνήσει το νησί για τα καλά.

Εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορείτε να προμηθεύεστε από το παρακάτω link:

https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets.

Τα ημερήσια εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο.

Από την Παρασκευή 23.03.2018 άρχισε  η διάθεση των early-bird vouchers 2ημέρου από επιλεγμένα σημεία προπώλησης στην τιμή των 45 ευρώ!

Τα vouchers είναι περιορισμένα και θα διατίθενται στα εξής σημεία

No Remorse Records (Αθήνα)
Sirens Records (Αθήνα)
Nathan’s Saloon (Αθήνα)
Avalon Rock & Metal Cafe Chania (Χανιά)
Monsterville Chania (Χανιά)
Route 66 Heraklion Crete (Ηράκλειο)
Dark Tales (Ηράκλειο)
Πολυτεχνειο καφε μπαρ (Ηράκλειο)
Chaplinspubcafe (Ρέθυμνο)
Beatnik Rock Bar – Rethymno (Ρέθυμνο)
The Nephilim Metal Musicstore (Θεσσαλονίκη)
GoldPhoenix Tattoo Studio (Ιεράπετρα)
Yannis Rock and Blues Bar(Άγιος Νικόλαος)

Και φέτος μόνο Κρήτη, και φέτος μόνο Χανιά!

https://www.facebook.com/ChaniaRockFestival/ 

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:

Το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες του για δωδέκατο χρόνο στον Προμαχώνα San Salvatore της πόλης των Χανίων. Πολλά και διάσημα συγκροτήματα έχουν παρελάσει από το billing του CRF όλα αυτά τα χρόνια, από διάφορες πόλεις του κόσμου. Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους: [Blind Guardian (GER), Kreator (GER), Therapy? (IRL), Phil Campbell And The Bastard Sons (UK), W.A.S.P (USA), Warlord (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER), Anathema (UK), Tyketto (USA), Destruction (GER), Blaze Bailey (GB), Warrel Dane (U.S.A.), Grave Digger (GER), Cutting Crew (GB), Praying Mantis (GB), Bonfire (GER), Mystic Prophecy (GER), Οrange Goblin (UK), Crucified Barbara (SWE), Crazy Lixx (SWE), Wotan (ITA), Pilgrim (RUS), Sailing To Nowhere (ITA), Eversin (ITA)] αλλά κι εγχώρια σχήματα/καλλιτέχνες [Gus G, Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire, Rotting Christ, Septicflesh, Inner Wish, Deviser, Poem, Diviner, Universe 217, Planet Of Zeus, Nightstalker, Ανώριμοι, Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Exarsis, Chronosphere, SL Theory, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal, Upon Revival, Hemingways κ.α.].

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ