23 σειρές ανανεώθηκαν και θα επιστρέψουν στο CBS

Roxx |
23 σειρές ανανεώθηκαν και θα επιστρέψουν στο CBS - Roxx.gr

Συνήθως αυτή την εποχή επικρατεί «πυρετός» στην αμερικανική τηλεόραση με τους «πιλότους» για τις νέες σειρές που περιμένουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν την κανονική παραγωγή τους, όμως τα πράγματα φέτος είναι εντελώς διαφορετικά λόγω της πανδημίας που δεν επιτρέπει τα γυρίσματα.

Έτσι, οι αποφάσεις καθυστερούν και επίσης δίνονται πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε σειρές που βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού. Το απόγευμα της Τετάρτης, το CBS, ένα από τα μεγαλύτερα ελεύθερα κανάλια των Η.Π.Α. ανακοίνωσε όλες τις σειρές που θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν, αν και το πότε θα προβληθούν παραμένει στον αέρα λόγω της κατάστασης.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την πρώτη ανακοίνωση για τις μεγάλες επιτυχίες του καναλιού Young SheldonMomSurvivorThe Amazing Race και Evil για να ακολουθήσουν άλλες 17. 

Τα σίγουρα «χαρτιά» που δεν κινδύνευαν ιδιαίτερα ήταν το NCIS και τα spin-off του NCIS: Los Angeles  και NCIS: New Orleans αλλά και τα Blue Bloods και 60 Minutes.

Οι σειρές που ήταν στο όριο αλλά θα επιστρέψουν τελικά είναι τα All Rise, Bob Hearts Abishola, The Unicorn, S.W.A.T. BullSEAL Team και MacGyver. Τέλος, τη λίστα συμπληρώνουν τα  FBIFBI Most WantedThe NeighborhoodMagnum P.I,, 48 Hours και Undercover Boss.

Η μαζική ανανέωση δεν περιλαμβάνει γνωστές σειρές του καναλιού που κλείνουν φέτος την πορεία τους όπως τα  Hawaii Five-0, Madam Secretary και Criminal Minds αλλά και το God Friended Me.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ