Μάικλ Κίτον: Επιστρέφει στο ρόλο του Batman μετά από 30 χρόνια
News

Μάικλ Κίτον: Επιστρέφει στο ρόλο του Batman μετά από 30 χρόνια

Τι έγινε ρε παιδιά; Είπαμε ότι η DC έχει αποφασίσει να ανακατέψει την τράπουλα στο κινηματογραφικό της σύμπαν, αλλά αυτό δεν το περίμενε κανένας. Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες στο Hollywood, ο Μάικλ Κίτον είναι μία ανάσα από το να επιστρέψει στο ρόλο του Batman 28 χρόνια μετά το Batman Returns του 1992.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποδυθεί τον Μπρους Γουέιν στην ταινία του Flash με τον Έζρα Μίλερ ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε άλλα πρότζεκτ της DC.

Η ταινία του Flash αναμένεται να ασχοληθεί με το Multiverse, έτσι έχει μία λογική η παρουσία του Κίτον στο ρόλο, σε κάτι που φανταζόμαστε ότι θα μοιάζει με τον τρόπο που έχει χειριστεί αντίστοιχες περιπτώσεις ο τηλεοπτικός Flash.

To θέμα είναι ότι αυτή την εποχή επίσης γυρίζεται η νέα ταινία του Batman με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, έτσι κανένας δεν μπορεί να ξέρει αυτή τη στιγμή που μιλάμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC και αν θα μιλάμε για πρότζεκτ που θα έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους ή θα αφορούν διαφορετικούς κόσμους.

Ο Μάικλ Κίτον έγραψε ιστορία στο ρόλο στις δύο ταινίες του Tim Burton το 1989 και τρία χρόνια αργότερα στο Batman Returns.

https://youtu.be/B5BRjvuDZ4A

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: