Γλέντι από τον Tom Morello σε «οπαδούς» που ξαφνιάστηκαν από τις πολιτικές του πεποιθήσεις
News

Γλέντι από τον Tom Morello σε «οπαδούς» που ξαφνιάστηκαν από τις πολιτικές του πεποιθήσεις

To να μην ξέρεις ότι οι Rage Against the Machine είναι ένα από τα πιο έντονα πολιτικοποιημένα συγκροτήματα όλων των εποχών, θα πρέπει αυτόματα να σου δίνει κάποιο βραβείο άγνοιας αφού η επαφή σου με την πραγματικότητα πρέπει να είναι μηδαμινή.

Σαν αυτό τον τύπο στο Twitter, που την… είπε στον Tom Morello για τις τοποθετήσεις που κάνει για το θέμα του Black Lives Matter και τις διαδηλώσεις στην Αμερική. «Ήμουν οπαδός σου μέχρι που έκανες γνωστές τις πολιτικές σου πεποιθήσεις. Η μουσική είναι το καταφύγιο μου και το τελευταίο που θέλω είναι να ακούω πολιτικές αηδίες όταν βάζω μουσική. Εσύ και η Pink έχετε τελειώσει. Συνέχισε να μιλάς και να χάνεις οπαδούς» του έγραψε για να πάρει φυσικά την απάντηση από τον Morello.

«Πες μου ποια δικιά μου μουσική σου άρεσε και δεν περιείχε πολιτικές αηδίες για να τη σβήσω»

Αυτό το tweet ήρθε να προστεθεί σε ένα ακόμα διασκεδαστικό σκηνικό με τύπο που είπε στον Morello ότι έχει σιχαθεί να βλέπει μουσικούς που έχουν γίνει ειδικοί στα πολιτικά και τον κιθαρίστα να του απαντάει ότι δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες από το Χάρβαρντ για να έχεις άποψη, αλλά παρόλα αυτά, έχει πτυχίο πολιτικών επιστημών από το Χάρβαρντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ