Corey Taylor: «Όλες οι φετινές συναυλίες των Slipknot μεταφέρονται το 2021»
News

Corey Taylor: «Όλες οι φετινές συναυλίες των Slipknot μεταφέρονται το 2021»

Η πανδημία του κορωνοϊού κατέβασε αναγκαστικά τα ρολά στη συναυλιακή δραστηριότητα σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά μας στέρησε μία από τις συναυλίες που περιμέναμε πώς και πώς στην Ελλάδα. Την πρώτη εμφάνιση των Slipknot στη χώρα μας μετά από εννέα χρόνια που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο στο πλαίσιο του Release Athens.

Και μπορεί ακόμα να μην έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει τελικά, όμως όπως φαίνεται το ίδιο το συγκρότημα σχεδιάζει να προχωρήσει κανονικά με την περιοδεία που είχε προγραμματίσει απλά μεταφέρει όλες τις ημερομηνίες για το 2021.

«Όλες οι εμφανίσεις μεταφέρονται για την ίδια περίοδο την επόμενη χρονιά. Δεν ακυρώνουμε, απλά αναβάλλουμε. Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν και ελπίζουμε ότι θα γίνει γίνει πρόοδος με το θέμα του εμβολίου, όλοι θα θέλουν να πάνε σε συναυλίες» δήλωσε ο Corey Taylor στο Trunk Nation του SiriusXM.

«Μας μοιάζει περισσότερο λογικό να προχωρήσουμε σε αναβολή και να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ήδη εισιτήρια και έτσι να τους δώσουμε κάτι να περιμένουν για την επόμενη χρονια» κατέληξε ο Corey.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία των ανθρώπων που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για την εμφάνιση των Slipknot στη χώρα μας, αλλά θα πρέπει να τυπάρξει λίγη ακόμα υπομονή μέχρι το συγκρότημα να προχωρήσει σε συνολικό προγραμματισμό και να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση και για την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ