Στην Apple κατέληξε η νέα του ταινία του Σκορσέζε με Ντι Κάπριο-Ντε Νίρο
News

Στην Apple κατέληξε η νέα του ταινία του Σκορσέζε με Ντι Κάπριο-Ντε Νίρο

Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Irishman που το τεράστιο κόστος τρόμαξε τα στούντιο και η ταινία κατέληξε στο Netflix που ήταν διατεθειμένο να βγάλει από την τσέπη εκατοντάδες εκατομμύρια, έτσι θα συμβεί και με τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Όπως αναφέρει το Deadline, η Apple κέρδισε τον «πόλεμο» προσφορών στον οποίο συμμετείχαν πολλά μεγάλα στούντιο αλλά και το Netflix και έκανε δικό της το Killers of the Flower Moon που θα έχει για πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο. 

Η ταινία θα διηγηθεί την ιστορία των δολοφονιών ιθαγενών αμερικανών της φυλής Osage, την περίοδο που ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στην περιοχή που ζούσαν. Οι δολοφονίες ήταν από τις πρώτες υποθέσεις που ερεύνησε το τότε νεοσύστατο FBI.  Το κόστος αναμένεται να αγγίξει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Μάρτιν Σκορσέζε, αφού έχει συνεργαστεί μαζί τους εννέα και πέντε φορές αντίστοιχα, ενώ έχουν δουλέψει όλοι μαζί και στη μίνι-ταινία The Audition του 2017.

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο μεγάλο πρότζεκτ που αγοράζει η Apple τις τελευταίες ημέρες μετά το  Greyhound του Τομ Χανκς και φυσικά θα προβληθεί από το TV+. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή της ταινίας στα όσκαρ αναμένεται να προβληθεί και στους κινηματογράφους με διανομή από την Paramount που είχε αρχικά τα δικαιώματα.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του αμερικανού δημοσιογράφου, David GrannKillers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI που κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λαβύρινθος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ