Φτιάχνουν ειδική στολή για συναυλίες που... προφυλάσσει από τον κορωνοϊό
News

Φτιάχνουν ειδική στολή για συναυλίες που… προφυλάσσει από τον κορωνοϊό

Ας πάρουμε λίγο χρόνο και ας σκεφτούμε το εξής. Κάποιος σκέφτηκε αυτή την ιδέα, την είπε σε έναν συνεργάτη του, μαζί την είπαν σε κάποιον άλλο, όλοι τους το βρήκαν εξαιρετικό και αποφάσισαν να προχωρήσουν.

Μιλάμε για την ειδική στολή για συναυλίες που βλέπετε στην φωτογραφία και οι εμπνευστές της λένε ότι επιτρέπει στους θεατές να νιώσουν ασφαλείς στους συναυλιακούς χώρους αφού προφυλάσσει από τον κορωνοϊό.

«Ονομάζεται Micrashell και είναι μια λύση που μπορεί να φέρει τους ανθρώπους κοντά με ασφάλεια» δήλωσε ο Miguel Risueno υπεύθυνος νέων προϊόντων στη εταιρεία Production Club στην Καλιφόρνια. «Είναι μία στολή για το μισό σώμα, που ανεβάζει την ασφάλεια σου στο επόμενο επίπεδο».

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατέληξαν σε αυτή την ιδέα μετά από ένα brainstorming που προκλήθηκε από εικόνες στην τηλεόραση με ανθρώπους να βγαίνουν έξω παρά την απαγόρευση.

«Με τη δική μας λύση προσπαθούμε να βρούμε χώρο για όλους χωρίς να υπάρχει κοινωνική απόσταση» συνέχισε ο Risueno και τόνισε ότι η ιδέα τους είναι οι στολές να έχουν αγοραστεί από το κάθε venue που θα τις νοικιάζει στους θεατές και στη συνέχεια θα τις καθαρίζει και θα τις αποστειρώνει.

Φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά στην τιμή ενώ λέει ότι είχαν ως στόχο η στολή να αποτελεί και ένα κομμάτι… μόδας, ώστε αυτοί που τη φοράνε να νιώθουν καλά με την εμφάνιση τους. Η στολή Micrashell έχει ειδικό φίλτρο N95, ενώ έχει υποδοχές για ποτό και ειδικό ατμό για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Φυσικά και προστατεύεσαι μόνο όταν φοράς το κράνος…

Θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε όταν η εταιρεία φαλιρίσει αφού ο κόσμος δεν θα είναι έτοιμος να αποδεχθεί ακόμα αυτές τις εξαιρετικές ιδέες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ