Serj Tankian για νέο άλμπουμ των System of a Down: «Δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος»
News

Serj Tankian για νέο άλμπουμ των System of a Down: «Δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος»

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την δημόσια αντιπαράθεση του Daron Malakian με τον Serj Tankian για τους λόγους που οι System of a Down δεν έχουν μπορέσει να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα σε αυτή τη δεκαετία που περιοδεύουν ξανά μαζί.

Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από τις τελευταίες δουλειές του συγκροτήματος που κυκλοφόρησαν με ένα εξάμηνο διαφορά μέσα στο 2005 (Mezmerize,Hypnotize) και όπως όλα δείχνουν δεν έχουμε έρθει καθόλου κοντά στο ενδεχόμενο ενός νέου άλμπουμ.

O Serj Tankian το έκανε ξεκάθαρο μιλώντας σε live chat του Facebook για το Tumo Center For Creative Technologies.

«Έχουν ειπωθεί πολλά, αλλά στο τέλος είναι πολύ απλό. Απλά δεν έχουμε μπορέσει να κινηθούμε στο ίδιο μήκος κύματος και να προχωρήσουμε παρακάτω. Για μένα και ξέρω ότι είναι έτσι και για τους υπόλοιπους, οι System είναι ξεχωριστοί και τα όσα έχουμε κάνει πολύ σημαντικά. Και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός και αν είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση, με τον ίδιο στόχο και το ίδιο όραμα.

Και αυτό δεν έχει συμβεί. Προσπαθήσαμε. Πριν από περίπου δύο χρόνια κάναμε αυτή την προσπάθεια. Έγραψα τραγούδια, το ίδιο και οι άλλοι, αλλά δεν μπορέσαμε να μπούμε στο ίδιο μήκος κύματος. Αλλά δεν πειράζει. Είμαστε ακόμα φίλοι, έχουμε κάνει περιοδείες, είμαστε μαζί και αυτό είναι».

Τα τραγούδια που έγραψε ο Serj Tankian αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά σε ένα EP με τίτλο Elasticity.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ