Έτοιμο το πρώτο solo άλμπουμ του Corey Taylor
News

Έτοιμο το πρώτο solo άλμπουμ του Corey Taylor

Ο Corey Taylor είναι ένας τύπος που δεν κάθεται σε ησυχία. Από τη μία με τους Slipknot, από την άλλη με τους Stone Sour, δίσκοι, περιοδείες, βιβλία και γενικά ασταμάτητη δημιουργικότητα.

Τώρα και ενώ οι προηγούμενοι μήνες ανάγκασαν εκατομμύρια ανθρώπους να μπουν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ο Corey, βρήκε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το πρώτο προσωπικό σόλο άλμπουμ του. Μία δουλειά για την οποία μας μιλούσε εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά οι υπόλοιπες υποχρεώσεις δεν του είχαν επιτρέψει να ασχοληθεί με αυτήν.

«Ηχογράφησα μυστικά το πρώτο προσωπικό άλμπουμ μου. Το έκανα με τη μπάντα που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στις σόλο συναυλίες μου. Μπήκαμε στο στούντιο και γράψαμε 25 τραγούδια μέσα σε είκοσι μέρες. Τα κάναμε όλα live και νομίζω ότι είναι πολύ καλό» δήλωσε ο 46χρονος frontman.

To άλμπουμ αναμένεται προς το τέλος της χρόνιας (ή τους πρώτους μήνες του 2021) και θα είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και επιρροών.

«Είναι τραγούδια που έγραψα όλα αυτά τα χρόνια και δεν ταίριαζαν σε καμία από τις δύο μπάντες. Η επιλογή που έκανα σε συνεργάτες ήταν άψογη γιατί μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Τα ίδια είδη rock, τα ίδια είδη metal και το ίδιο punk. Και βάλαμε όλες τις επιρροές μας στα τραγούδια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ