Stephen King - Stand: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα τηλεοπτική μεταφορά
News

Stephen King – Stand: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα τηλεοπτική μεταφορά

Στο Stand, ένα από τα πρώτα και δημοφιλέστερα βιβλία του Stephen King που κυκλοφόρησε πίσω στη δεκαετία του ’70, ένας θανατηφόρος ιός σκοτώνει το 99% του πληθυσμού και παρακολουθούμε τις προσπάθειες ανασυγκρότησης των όσων επιβίωσαν και τα εμπόδια που έχουν μπροστά τους.

Η δεύτερη τηλεοπτική μεταφορά (είχε προηγηθεί η μίνι σειρά του 1994), ετοιμάζεται εδώ και καιρό για το CBS All Access και φυσικά στην εποχή της πανδημίας που ζούμε μπορείς να πεις ότι είναι ένα πρότζεκτ που θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.Και μπορεί τα γυρίσματα να σταμάτησαν τον Μάρτιο, όμως οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι αισιόδοξοι ότι η πρεμιέρα θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο.

Το Stand θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, με τον Stephen King να έχει γράψει ένα νέο τέλος που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο την πλοκή του βιβλίου, ενώ το timeline θα μπηγαίνει μπροστά και πίσω για να βλέπουμε σκηνές από τις ζωές των πρωταγωνιστών πριν από την πανδημία. Alexander Skarsgård και Whoopi Goldberg πρωταγωνιστούν μαζί με τους James Marsden, Amber Heard, Odessa Young, Eion Bailey, Katherine McNamara, Heather Graham και Marilyn Manson, ενώ αυτές που ακολουθούν είναι οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Stephen King Stand Stephen King Stand Stephen King Stand

Σύνοψη του βιβλίου

Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Άρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του.

Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της “Αποκάλυψης” προβάλλει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ