LaBrie για επιστροφή Portnoy στους Dream Theater: «Ποτέ μη λες ποτέ»
News

LaBrie για επιστροφή Portnoy στους Dream Theater: «Ποτέ μη λες ποτέ»

Πίσω στο 2010 η αποχώρηση του Mike Pornoy από τους Dream Theater είχε σκάσει σαν βόμβα στον χώρο, αφού ήταν ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα στο συγκρότημα και φυσικά βρισκόταν στα ντραμς από την ημέρα της ίδρυσης τους.

Από τότε είχαμε πάρα πολλές δηλώσεις από όλες τις πλευρές που έκαναν μια πιθανή επανασύνδεση να μοιάζει απίθανη, όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να γίνονται βήματα καλής θέλησης, ειδικά ανάμεσα στον Portnoy και τον John Petrucci που φαίνεται ότι ένωσαν τα κομμάτια της φιλίας τους.

Το πρόσωπο που κρατάει τις περισσότερες επιφυλάξεις σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του Portnoy ήταν πάντα ο James LaBrie αφού η κόντρα τους κρατούσε χρόνια και η πρόθεση του Portnoy να τον αντικαταστήσει είχε γίνει δημόσια. Φαίνεται όμως ότι ο χρόνος (ίσως) τα γιατρεύει όλα αυτά, αφού ο τραγουδιστής της μπάντας σε απάντηση του σε οπαδό στο Cameo, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Mike εδώ και χρόνια και για να είμαι ειλικρινής σε αυτό το σημείο reunion; Αμφιβάλλω. Αλλά δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, έτσι ποτέ μη λες ποτέ». 

Πριν από μία δεκαετία, ο Mike Portnoy ανέλαβε να παίξει ντραμς στο Nightmare των Avenged Sevenfold, μετά τον θάνατο του Rev και ακολούθησε τη μπάντα στην περιοδεία τους. Τότε εξέφρασε στους Dream Theater την επιθυμία του για ένα μεγάλο διάλειμμα της μπάντας, όμως οι υπόλοιποι δεν τον δέχτηκαν και οι δρόμοι τους χώρισαν.

Ο Portnoy έχει συμμετάσχει από τότε σε δεκάδες πρότζεκτ και το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους με τον Mike Mangini, με πιο πρόσφατο το Distance over Time του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ