Taika Waititi: Θα σκηνοθετήσει ταινία του Star Wars
News

Taika Waititi: Θα σκηνοθετήσει ταινία του Star Wars

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τα πρώτα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Taika Waititi να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Disney, είναι πλέον και επίσημο. O 44χρονος Νεοζηλανδός θα σκηνοθετήσει ταινία του Star Wars και θα γράψει μάλιστα και το σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns.

Στην ανακοίνωση, η Disney, δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες για την πλοκή ούτε για το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, πάντως το επόμενο πρότζεκτ του Star Wars (αν δεν αλλάξει ημερομηνία) είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Taika Waititi σκηνοθέτησε το Thor: Ragnarok, ετοιμάζει το Love and Thunder, ενώ κέρδισε όσκαρ σεναρίου για το JoJo Rabbit που συνολικά απέσπασε έξι υποψηφιότητες ανάμεσα τους και αυτό για την καλύτερη ταινία.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη… βουτιά του στο σύμπαν του Star Wars αφού είχε συμμετοχή και στο Mandalorian δίνοντας φωνή στο droid,  IG-11, ενώ σκηνοθέτησε και το φινάλε της πρώτης σεζόν.

Η Disney μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της για το Star Wars και ενώ ακούγεται ότι ο δημιουργός του Mandalorian,  Jon Favreau, θα έχει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό του franchise.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ