Ο Post Malone έπαιξε διασκευές Nirvana και συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια
News

Ο Post Malone έπαιξε διασκευές Nirvana και συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια

Μπορεί ο Post Malone να κινείται μουσικά περισσότερο προς το hip hop όμως η σχέση του με το rock και το metal είναι γνωστή και καταγεγραμμένη με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη διπλή συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne.

Για το βράδυ της Παρασκευής ο Malone είχε προαναγγείλει ένα live streaming όπου θα έπαιζε μόνο τραγούδια των Nirvana και όποιος μπορεί να ήταν επιφυλακτικός από αυτή την κίνηση, αν είδε την εμφάνιση τότε μόνο θετικά λόγια μπορεί να πει.  Μέσα σε κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα έπαιξε πασίγνωστα τραγούδια του συγκροτήματος όπως τα In Bloom, Heart-Shaped Box, Come As You Are, Lithium αλλά και πολλά deep cuts.

Μαζί του στα  ντραμς ήταν ο Travis Barker των Blink 182, ο Brian Lee στο μπάσο και ο Nick Mac στη κιθάρα guitar. Η εμφάνιση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με όσους παρακολουθούσαν να έχουν τη δυνατότητα για δωρεές που θα πάνε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια. To λουλουδάτο φουστάνι που φορούσε ο Post Malone ήταν φυσικά ένα tribute στον Curt Cobain.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ