Και τέταρτη σειρά του Star Wars ετοιμάζεται για το Dinsey Plus
News

Και τέταρτη σειρά του Star Wars ετοιμάζεται για το Dinsey Plus

Μπορεί στο θέμα των ταινιών του Star Wars να υπάρχει προς το παρόν αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις, όμως ο τηλεοπτικός σχεδιασμός για τις σειρές που θα δούμε στο Disney Plus προχωράει με γοργό βήμα.

Η τεράστια επιτυχία του Mandalorian που θα επιστρέψει με νέα επεισόδια τον Οκτώβριο, ενώ ανανεώθηκε ήδη και για τρίτη σεζόν, έχει ανοίξει την όρεξη στους υπεύθυνος της Disney που έχουν δώσει ήδη το πράσινο φως για τη σειρά του Obi-Wan Kenobi με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor αλλά και για το prequel του Rogue One με τον Diego Luna.

Και τώρα, όπως αποκαλύπτει το Variety, δόθηκε η έγκριση για μία ακόμα σειρά, την τέταρτη στο σύνολο.

Το πρότζεκτ έχει αναλάβει η  Leslye Headland που ανέβασε τις μετοχές της ως δημιουργός, showrunner και παραγωγός του πολύ επιτυχημένου Russian Doll στο Netflix.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή, όμως το ρεπορτάζ λέει ότι η πρωταγωνίστρια θα είναι η γυναίκα και η εξέλιξη της νέας θα τοποθετείται χρονιά σε διαφορετικό timeline από τα υπόλοιπα πρότζεκτ.

Το Russian Doll της Headland ήταν υποψήφιο για 13 Emmy στην πρώτη του σεζόν και πήρε τελικά τρία βραβεία.

To Disney Plus έγινε διαθέσιμο σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες στα τέλη Μαρτίου και αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να κάνει μία ακόμα επέκταση που όμως δεν θα περιλαμβάνει ακόμα την Ελλάδα. Αν μπορούμε να κάνουμε μία πρόβλεψη για την διαθεσιμότητα του στη χώρα μας, θα λέγαμε το πρώτο εξάμηνο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: