Salem's Lot: Ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία του Stephen King θα γίνει ταινία
News

Salem’s Lot: Ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία του Stephen King θα γίνει ταινία

Μετά την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του ΙΤ τα βιβλία του Stephen King έχουν γίνει πηγή για πολλές σειρές και ταινίες, έτσι έχουμε μία είδηση που αφορά μία ακόμα κινηματογραφική απόπειρα.

Το Salem’s Lot θα γίνει ταινία από τον  Gary Dauberman που έχει γράψει και το σενάριο, ενώ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Annabelle Comes Home του περασμένου καλοκαιριού. Ο Dauberman ήταν επίσης ο σεναριογράφος και στα δύο μέρη του IT.

To βιβλίο ήταν το δεύτερο που κυκλοφόρησε ο Stephen King το 1975 και έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση σε μίνι σειρά δύο επεισοδίων το 1979 αλλά και το 2004 με πρωταγωνιστή τον Ρομπ Λόου.

H περιγραφή του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ο Μπεν Μίαρς, επιτυχημένος συγγραφέας, επιστρέφει στο Σάλεμς Λοτ για να γράψει ένα μυθιστόρημα που θα βασίζεται στα χρόνια που έζησε εκεί ως παιδί, σε μια προσπάθεια να ξορκίσει τους φόβους που τον στοιχειώνουν απ’ την παιδική του ηλικία. Ήταν μάρτυρας ενός συμβάντος στο παλιό σπίτι στον λόφο, εκεί όπου τώρα μένει ένας άντρας που του προκαλεί μια ανεξήγητη ανησυχία. Την ίδια ώρα, περίεργα γεγονότα συμβαίνουν στην πόλη –ένα παιδί εξαφανίζεται, ένας σκύλος θανατώνεται με βάναυσο τρόπο– και η λίστα ολοένα και μεγαλώνει. Σύντομα, την ανησυχία θα διαδεχθεί ο τρόμος…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ