Σχεδιαστής metal εξωφυλλων κατηγορείται ότι δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο τον πατέρα του
News

Σχεδιαστής metal εξωφυλλων κατηγορείται ότι δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο τον πατέρα του

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία ένα φρικιαστικό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται ο Jean-Pascal “JP” Fournier. Σχεδιαστής για εξώφυλλα σε metal άλμπουμ που έχει δουλέψει ανάμεσα σε άλλους με τους Edguy, τους Dragonforce και τους Avantasia, o Fournier συνελήφθη από την αστυνομία την Πέμπτη, αφού είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του πατέρα του.

Ο 80χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Grenoble και οι λεπτομέρειες σοκάρουν. Είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές και το στομάχι του είχε ανοίξει εντελώς, ενώ το κεφάλι του ήταν τρυπημένο από ένα βέλος.

Στο σπίτι, αλλά στον πάνω όροφο, βρισκόταν (ζωντανή ευτυχώς) η άρρωστη σύζυγος του θύματος και δεν είναι ξεκάθαρο αν ήταν μάρτυρας του εγκλήματος.

Ο 47χρονος αφού αρχικά εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του σε κοντινή τοποθεσία, την επόμενη μέρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από μία γέφυρα μέσα σε έναν ποταμό, όμως δεν τραυματίστηκε καν και τον συνέλαβαν αμέσως.

Όπως αναφέρει το επίσημο site του στα 25 χρόνια δουλειά τους στο χώρο, έχει σχεδιάσει πάνω από 200 εξώφυλλα άλμπουμ και πολλά logo συγκροτημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ