Η Sony ανέβαλλε όλες τις καλοκαιρινές τις ταινίες για το 2021!
News

Η Sony ανέβαλλε όλες τις καλοκαιρινές τις ταινίες για το 2021!

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει όπως είναι φυσικό και την κινηματογραφική βιομηχανία με τα μεγάλα στούντιο να αναβάλλουν όλες τις ταινίες που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν μέσα στην Άνοιξη, ενώ και η ταινία της Wonder Woman που θα είχε κανονικά πρεμιέρα στις αρχές Ιουνίου μεταφέρθηκε για τα μέσα Αυγούστου.

Τώρα και με μία κίνηση που δεν αποκλείεται να αποτελέσει οδηγό για τους υπόλοιπους, η Sony ανέβαλλε όλες τις καλοκαιρινές της ταινίες για το 2021!

Το Ghostbusters: Afterlife από τις 10 Ιουλίου πήγε στις 5 Μαρτίου, ενώ το Morbius με τον Jared Leto από τις 31 Ιουλίου πήγε στις 19 Μαρτίου

Για το Greyhound που ήταν προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου δεν υπάρχει νέα ημερομηνία ενώ το Peter Rabbit 2: The Runaway από τον Αύγουστο μεταφέρθηκε για τον Ιανουάριο. Το ντόμινο επηρέασε και πρεμιέρες του 2021 με το Uncharted να μεταφέρεται για τον Νοέμβριο της επόμενης χρονιάς, ενώ τον ίδιο μήνα ήταν προγραμματισμένη μία πρεμιέρα ταινίας που δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα, όμως πλέον πάει για το 2022.

Η μοναδική ταινία που θα έρθει πιο νωρίς είναι το Fatherhoodμε τον Κέβιν Χαρτ που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο αντί για τον Ιανουάριο.

Μένει να δούμε αν αυτές τις κινήσεις θα ακολουθήσουν και τα άλλα μεγάλα στούντιο που βλέπουν τις αίθουσες να παραμένουν κλειστές κάτι που θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ