Σωθήκαμε: Κανονικά συνεχίζεται η παραγωγή χαρτιών υγείας

Roxx |
Σωθήκαμε: Κανονικά συνεχίζεται η παραγωγή χαρτιών υγείας - Roxx.gr

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε και στην Ελλάδα, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας είναι τα αποθέματα χαρτιού υγείας.

Όχι φυσικά ότι δεν υπάρχουν αποθέματα, αλλά πολλοί αγχώνονται και αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Έχουμε όμως για εσάς λόγια που θα ηρεμήσουν την ψυχή και την καρδιά σας αφού όπως ανακοίνωσε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η Softex, η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά και δεν θα υπάρξει έλλειψη αποθεμάτων.

Τονίζει πάντως η εταιρεία, ότι καλό θα είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αδειάζουμε τα ράφια.

«Τα εργοστάσια της Softex εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε είδη πρώτης ανάγκης. Τόσο στους χώρους του εργοστασίου όσο και στα γραφεία, η εταιρεία τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19) και εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη.

Η προσπάθεια, όμως, για να είναι επιτυχής θα πρέπει να είναι και συλλογική. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν οριστεί για την είσοδό στα super market και να μην σας κυριεύει η ανησυχία για τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα μας»ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ