Shavo για τα όσα συμβαίνουν στους System of a Down: «Ακόμα δεν το καταλαβαίνω»
News

Shavo για τα όσα συμβαίνουν στους System of a Down: «Ακόμα δεν το καταλαβαίνω»

Όταν το 2010 οι System of a Down ανακοίνωσαν ότι επανέρχονται για συναυλίες μετά από ένα διάλειμμα που κράτησε περίπου τέσσερα χρόνια, ο κόσμος πίστεψε ότι δεν θα αργήσει να έρθει και η επόμενη δισκογραφική δουλειά τους. Έλα όμως που έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε και ακόμα τίποτα.

Το καλοκαίρι του 2018 μετά τον «πόλεμο» δηλώσεων ανάμεσα στον Daron Malakian και τον Serj Tankian έγινε σαφές ότι ο λόγος που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν δίσκο είναι ότι δεν μπορούν να τα βρουν οι δυο για το πώς θα προχωρήσουν, όμως οι συναυλίες συνεχίστηκαν κανονικά και όλοι τους έλεγαν ότι σε προσωπικό επίπεδο τα πάνε μια χαρά.

«Οι δυο τους είχαν μια διαφωνία αλλά συνεχίσαμε κανονικά να είμαστε μπάντα. Όταν είμαστε μαζί είμαστε όλοι αδέλφια. Δεν υπάρχουν τσακωμοί. Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο και ακόμα δεν το καταλαβαίνω. Αν και οι τέσσερις ήμασταν σαν και μένα κάθε χρόνο θα υπήρχε νέο άλμπουμ και περιοδεία. Όλα καλά όμως, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Απλά υπάρχουν μικρές καλλιτεχνικές διαφορές» δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο μπασίστας του συγκροτήματος, Shavo, που μαζί με τον ντράμερ, John Dolmayan, τονίζουν με κάθε ευκαιρία την επιθυμία τους να γίνει ξανά ενεργή και δισκογραφικά η μπάντα.

«Για αυτό νομίζω ότι έχουμε τον σεβασμό των οπαδών. Θα μπορούσαμε να ηχογραφήσουμε κάτι χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι και να βγάλουμε εκατομμύρια, αλλά δεν το κάνουμε γιατί πρέπει να γίνει οργανικά. Είμαστε τέσσερις και αν οι δύο έχουν κάποιο θέμα με τη διαδικασία, παραμένουμε ειλικρινείς και δεν προχωράμε. Είμαστε άνθρωποι. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αν δεν βγαίνει μέσα από την καρδιά μας δεν θα το κάνουμε».

Το 2005 ήταν η τελευταία χρονιά που ακούσαμε νέα μουσική από τους System of a Down με δύο άλμπουμ το Mezmerize και το Hypnotize.  Αν και το συναυλιακό τοπίο αυτή την εποχή είναι πολύ θολό, το συγκρότημα έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι ευρωπαϊκή περιοδεία που δεν θα τους φέρει όμως από τη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα δούμε στο Netflix τώρα που μένουμε σπίτι;

Στο Walking Dead δύο άτομα ξέρουν τους στίχους από το When the Wild Wind Blows των Maiden

Ακούστε ολόκληρο το φανταστικό νέο άλμπουμ των Code Orange

Όλες οι ταινίες που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ